wessy Публикувано Юли 8, 2006 Публикувано Юли 8, 2006 Не ви ли е хрумвало да сложите новата версия на форума (2.1.5) Извинения ама тази е от 2003 ... нека не бъдем старомодни Дано не ме утрепете с камъни, че съм прогресивна личност Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Мен най-много ме дразни, че не може да с и едитваш и/или триеш мнението след повече от 5 минути броени след постването. Дано го има това като възможност в новата версия... Цитирай
wessy Отговорено Юли 8, 2006 Автор Отговорено Юли 8, 2006 поне някой ме подкрепя малко сме ама сме силни хаха Цитирай
motorbreath Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 (Редактирано) и аз мисля че трябва ъпдейт (само тия революционери да не ни баннат хахаххахахахах Редактирано Юли 8, 2006 от motorbreath Цитирай
MDFk Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Това е за предложения. Местя там, па утре или вдругиден ще решим да банваме иноваторите. Цитирай
wessy Отговорено Юли 9, 2006 Автор Отговорено Юли 9, 2006 и аз мисля че трябва ъпдейт (само тия революционери да не ни баннат хахаххахахахах хаха ние сме революционерите Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Въпреки че е от 2003 г. тая версия....пак е една от най-добрите, които съм виждал...и то не само в БГ....вижте примерно на автора форума къв е дървен Цитирай
wessy Отговорено Юли 9, 2006 Автор Отговорено Юли 9, 2006 не казвам че е лош ама щом тази е толкова добра :arrow: новата е още по-добра поне практиката по принцип е такава ... иначе който иска, да цъкне линка най най долу и да види какво е променено Цитирай
Vlad Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Мен най-много ме дразни, че не може да с и едитваш и/или триеш мнението след повече от 5 минути броени след постването. Дано го има това като възможност в новата версия... Присъединявам се към това мнение. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 (Редактирано) Повечето от вас май не знаят затова давам вероятен отговор... https://www.invisionpower.com/customer/orde...?shop_cat=1,3,4 Ами само погеднете това и малко помислете... старите версии са безплатни, но няма подръжка за тях... Ако искате, знаете кого да потърсите и да помогнете за закупуването на лиценз за този ПЛАТЕН форум скрипт. Мисля, че шефа достатъчно дава за да съществува нашия форум Може и ние да ударим по едно рамо... Поздрави, Виктор Редактирано Юли 9, 2006 от IgniteAll Цитирай
synchu Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Въпреки че е от 2003 г. тая версия....пак е една от най-добрите, които съм виждал...и то не само в БГ....вижте примерно на автора форума къв е дървен съгласен Цитирай
Recommended Posts