sasog Отговорено Октомври 24, 2012 Отговорено Октомври 24, 2012 (Редактирано) Така като се замисля, тoва ще да е най-забавната тема, която съм чел някога в тоя форум. Сравняването на китаристи е тъпо хоби, както е казал Франк Запа, който за щастие присъства в тази класация. (в повечето подобни класаци фен бойчетата на Кърк Хамет, Слаш, Зак Уайлд и прочие успяват да си наложат мнението) Редактирано Октомври 24, 2012 от sasog Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 24, 2012 Отговорено Октомври 24, 2012 Класацията не е за най- добър, а за китарист на всички времена. Лично аз пък съм огорчен , че Кърт Кобейн не фигурира. Що сола са изсипали сатриани и вай , а онзи разтърси света с два акорда 4 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 25, 2012 Отговорено Октомври 25, 2012 Да, ама свири колкото пейкаджия. Като композитор или фронтмен и т.н. може да е добър, ама като китарист... Айде нема нужда! Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 25, 2012 Отговорено Октомври 25, 2012 Едно от малкото хубави неща на Нирвана е че даде Дейв Грол на света! 3 Цитирай
Cutthroat Отговорено Ноември 21, 2012 Отговорено Ноември 21, 2012 (Редактирано) Едно от малкото хубави неща на света е че даде Дейв Грол на Нирвана Редактирано Ноември 21, 2012 от Cutthroat 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 22, 2012 Отговорено Ноември 22, 2012 ...Че даде Дейв Грол на Фу Файтърс, по-скоро! Цитирай
sevenstring Отговорено Ноември 22, 2012 Отговорено Ноември 22, 2012 Поредната пълна простотия! Да питаш хората "кой е най-... (не знам какъв си) китарист" и всеки да си посочи избраника иди-дойди го разбирам, ама това с тези елеминационни дуели е вече идиотизъм на квадрат. Какъв Дейв Гилмор срещу Ангъс Янг или каквото там беше, к'ви 5 лева ... ще ми трябва половин ден да изброя всички абсурдни противопоставяния в този боклук ... и, най-вече, защо който и да било срещу когото и да било въобще??? Единственото, което дава някаква надежда, че хората все още оценяват музикалността повече от техническия онанизъм в свиренето на китара е, че Алекс Лайфсън и Брайън Мей са изкласили в Топ 3 ... но дори и на това не мога да се зарадвам особено в такъв боклучав контекст. Аман от състезания, конкурси и кой бил по-по-най-"добър". Няма "добър" и "лош" бе, хора, това е изкуство, да му се не види! 3 Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 22, 2012 Отговорено Ноември 22, 2012 Не се коси, колега! Много хора тая работа с изкуството не я схващат... Американците отдавна го наричат бизнес това с музиката... Цитирай
Recommended Posts