Радимир Публикувано Август 28, 2012 Share Публикувано Август 28, 2012 Здравейте!Свиря от 6 месеца на пиано и реших да си събера пари за ново пиано тъй като 5 октавния вече не ми варши работа..Молбата ми към вас е да ме ориантирате към някое дигитално пиано.Изискванията ми са да има добро усещане, "P.s : не ми трябва да има много различни звуци", да има добро узвучение- имам предвид да не е заглъхнал звукът.. Цена до 1600. Благодаря ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радимир Отговорено Август 28, 2012 Автор Share Отговорено Август 28, 2012 И ако може да има USB port ^^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
НиколайGK Отговорено Август 28, 2012 Share Отговорено Август 28, 2012 Пробвай с Casio CDP-100. Можеш да го свържеш към компютър с кабел MIDI to USB, към 35 лева са. Клавиатурата му е много добра. Вградените звуци са окей (две нормални пиана, един роудс, harpsichord и strings). На старо може да си го намериш за по-малко от половината от посочения лимит (чисто ново си го взех преди 5 години за 1100 лева). Моето бая тормоз е изтърпяло и не е мръднало. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радимир Отговорено Септември 1, 2012 Автор Share Отговорено Септември 1, 2012 Моля ви, дайте още предложения.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludio klavirist Отговорено Септември 13, 2012 Share Отговорено Септември 13, 2012 Някоя yamaha от серията P ще ти свърши чудесна работа. P80 , P90 , P95 - те са със action hammer клавиатура (като на истинско пиано) , а може и то по-ниския клас на серията , които са с 1 октава по малко и са с полу-отежнена клавиатура. Цените на по старите са приемливи , а качеството е наистина високо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радимир Отговорено Септември 14, 2012 Автор Share Отговорено Септември 14, 2012 А какво ви е мнението за : Yamaha Ydp 161 ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludio klavirist Отговорено Септември 14, 2012 Share Отговорено Септември 14, 2012 ами нямам опит с този модел, но мисля , че е от много висок клас и ако не Ви тежи цената - то това пиано ще бъде чудесна придобивка за Вас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радимир Отговорено Септември 14, 2012 Автор Share Отговорено Септември 14, 2012 Благодаря за отговора..Цената наистина ще ми тежи, смисъл аз сам на 14 години.. ^^ Баща ми, ми отвори влог ии.. си имам няколко спонсора, но ако наистина е от висок клас, към този модел ще се стремя^^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lionx73 Отговорено Септември 27, 2012 Share Отговорено Септември 27, 2012 Здравейте! Решил съм да си купя дигитално пиано. Мога ли да използвам миди клавиатура и лаптоп?Чул съм,че възможностите откъм богатство на звуци са много по-голими. Може ли някой да ми каже също какво още ще ми е нужно,ако въобще е възможна такава комбинация? Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
phily Отговорено Октомври 6, 2012 Share Отговорено Октомври 6, 2012 Здрасти. Аз имам Ямаха YDP 140 и съм много доволен. Зависи за какво ти трябва. Но специално звука на пианата е много добър - има 3 бленди. Органът е много зле като звук, останалите са хорни и щрайх някакъв. Ако ти трябва за пианата, няма да сбъркаш (естествено за тази цена). Още повече, както разбирам, свириш от скоро. Купих го ново за около 1200 лева. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Велев Отговорено Октомври 7, 2012 Share Отговорено Октомври 7, 2012 Ако ще избираш Ямаха, или P95 или YDP-140, свирил съм на първия, клавиатурата е добра, звукът също не е лош. 160/161 не предлагат особено много повече. Основния проблем на пианата от този клас, е че звукът им бързо затихва (не можеш да натиснеш клавиш и с помощта на sustain педала да го накараш да звучи 1 минута - заглъхва за 10-15 секунди мах) Успех с избора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радимир Отговорено Октомври 8, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 8, 2012 Насочил сам се твърдо към YDP 161 .. Все пак благодаря за помощта! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
acc Отговорено Октомври 8, 2012 Share Отговорено Октомври 8, 2012 Аз гласувам за това: http://kawaibg.com/en/product/235/cl-36.html Пробвал съм го, и много готино пиано (за малко да го купя преди време). Но бих мус добавил един субуфер за бас, защото вградените му говорители не са върха. Иначе като клавиеатура и звук е супер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Октомври 8, 2012 Share Отговорено Октомври 8, 2012 В последно време съм голям фен на Kawai, клавиатурите им конкретно са много добри. Сегашното ми Kawai MP6 има същата RH клавиатура като на CL36 от линка по-горе и мога да потвърдя, че това е прекрасна клавиатура. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радимир Отговорено Октомври 14, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 14, 2012 Благодаря за предложенията.. Скоро ще навия нашите да отидем в Варна или някъде другаде до музикален магазин.. Може би оттам вече ще се насочвам..Все пак благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts