Jump to content
Българският форум за музиканти

phily

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About phily

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Piano
 1. phily

  Alesis

  Някой знае ли магазин в София, в който може да се намерят контактни гумички за синтезатор Alesis QS8? Имам проблем с един клавиш. И колко горе-долу ще би струвала самата смяна? Мерси предварително!
 2. Някой знае ли магазин в София, в който могат да се намерят контактни гумички за синтезатор Алесис QS8? Имам проблем с един клавиш, който пропада. Мерси предварително!
 3. Здрасти. Аз имам Ямаха YDP 140 и съм много доволен. Зависи за какво ти трябва. Но специално звука на пианата е много добър - има 3 бленди. Органът е много зле като звук, останалите са хорни и щрайх някакъв. Ако ти трябва за пианата, няма да сбъркаш (естествено за тази цена). Още повече, както разбирам, свириш от скоро. Купих го ново за около 1200 лева.
 4. Е това е тема, хаха....и аз играя от дете, в общи линии на игрището ми мина живота...футбол също......само дето съм от София...
 5. Като гледам, аз с моите 32 години май съм повече за некой пенсионерски клуб.....ама си викам да рискувам, хаха
 6. Ако някой може да ми каже къде мога да намеря ноти на Laura на ОСкар Питърсън ще му бъда безкрайно благодарен
 7. Проверих преди 2 седмици във Фактор именно за състейн педал и имаха само въпросния Роланд на цена от 80 лева. Както каза и колегата хубаво е, че е тежък и имитира педал на истинско пиано. Така че предценявай :wall:
 8. Много ви благодаря, момчета. Не знаех, че навсякъде предлагат. Ще се поразтърся из магазините
 9. Здравейте. Искам да ви попитам дали случайно знаете място в София, където се предлагат акустични китари (за живо изпълнение) на изплащане. Ако не пък на изгодна цена. Благодаря Ви.
 10. Мерси много, Тони. Вече разгадах някои неща, но още съм далече от истината. Ще ти пиша пак
 11. Проблемът е, че са обновили модела през 2004-та година. И аз знаех, че е излязла през 89-та, но този е от 2004-та. Вървя по упътването, обаче не се получава. Ако си работил и имаш възможност да се срещнем и да ми обясниш някой неща ще съм ти много благодарен. Естествено - ще си платя за услугата.
 12. Моля Ви, ако някой е работил с дръммашина Алесис СР 16 да сподели нещо за композирането на ритмите, защото се видях в чудо
 13. Моля ви, ако някой е работил с дръммашина Алесис СР 16 - модел 2004 - да сподели нещо за композирането на ритмите, че съм се видял в чудо.
 14. Ако някой знае и сподели за сайтове с ноти на джазпроизведения, независимо какви, ще му бъда много благодарен.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.