zLiA Публикувано Юли 16, 2012 Публикувано Юли 16, 2012 Занимавам със синтезис моделиране и си правя сам инструментите .. Искам компетентно мнение за тези китарки ако може ;щ И по-точно за самата динамика и звучене. Както и за стакато баса ;щ Опитвам се да ги докарам като истински . Градивната критика е добре дошла ;щ http://www.fileden.c...razy%20funk.mp3 Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Доста е далече като звук от истински инструмент. Опитай да просвириш същия трак със друг плъгин. Има доста VST-та които се справят прилично с тази работа. Дай повече инфо за това със какво си редил парчето. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 ;щ, аз не чувам никакви китари, за да дам Градивна критика;щ Ако си набарал играчката на детето, както се чува - там китари няма посмъртно ;щ Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Кюфтаци обичам да маам, но салфетките не ги хвърлям защото после се трия с тях. По темата: Не знам какво да добавя освен, да опиташ да просвириш създадената от теб китара със някакъв китарен плъгин (амплитюб и тнт). Цитирай
zLiA Отговорено Юли 16, 2012 Автор Отговорено Юли 16, 2012 Да . Това е най-лесното . Благодаря ти за предложението но предпочитам да се развивам в моделирането ;щ По-натам пак ще се включа като ги едитна ;щ Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Ще следя темата с интерес и ще се радвам ако успееш да докараш желания звук. Цитирай
zLiA Отговорено Август 21, 2012 Автор Отговорено Август 21, 2012 Абе накрая ги махнах като цяло .. Предпочитам да си ги моделирам извън тоя микс http://www.fileden.com/files/2009/2/5/2307126/zlia%20-%20craziest%20phunk.mp3 Мисля , че разликата е осезаема Нека бъде ФЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪНК ! Цитирай
synchu Отговорено Август 22, 2012 Отговорено Август 22, 2012 Т.е. и сега искаш да разбереш дали тези китари звучат "по-истински" или какво очакваш да разбереш - просто питам, за да знам какво да пиша? Цитирай
Recommended Posts