Nikifena Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 С пръдня боя не става. Хубавата визия продава По-добре да е гот направено отколкото скалъпено по български Вдигни цената на ефетка с 2 лева и нищо няма да загубиш, освен по-доба визия която като правило продава. ПС: Купувайте конектори от дистрибуторите на големите фирми. Парил съм се от ибейските боклуци и за това го казвам. 2 Цитирай
shtur4o Отговорено Юли 15, 2012 Автор Отговорено Юли 15, 2012 Съгласен съм. Колеги, много задълбахме за някаква букса..... Цитирай
emosms Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 (Редактирано) Буксатааа... С правоъгълната изглежда даже по-добре, щом ти се занимава с отвора да го направиш точно. Освен работата по кутията, направи си и видео демонстрация. Ако скалъпя някаква такава джаджа, бих помислил да направя и видео. Хвани някой познат, който свири много яко, или ти си го изсвири, но отработи нещо зарибено. Впечатлението от ефекта се увеличава в пъти Редактирано Юли 15, 2012 от emosms Цитирай
Icarus Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 Добре изглеждат нещата, само една дреболийка и от мен - тия врътки на потенциометрите са покъртително грозни за мен. Ако се ръснеш малко повечко за по-готини, и вдигнеш колкото там левчета се отразява на цената, ще изглеждат още по-яко ефектчетата. Успех! 1 Цитирай
ditronix Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 univox,а какво трябва да е сечението за слаби сигнали? И в тая връзка,какво трябва да е за силни сигнали? Може би 6х10мм.кв.? Човекът направил нещо,показал го тук и веднага акъли! Липсата на екран водела до прЕслушване.... Хаааааа....Води до прОслушване,ама зависи де ,кога и защо! Щурчо,доколкото рабрах основателни критики има откъм захранващата букса. Иди в КОНРАД и си купи-има ги метални,перфектни са и са стотинки! Тези,на които постът ми не им харесва да не купуват в никакъв случай от тези букси! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 (Редактирано) Щтурчо, всеки има право на мнение, само тогава, когато може да си го позволи. Във форумите мненията най-често са безотговорни, отазяващи сърбежа на пищещия. Няма двама с еднакво мнение, а и ти не си сериен производител. Отчети ги като информация, и допълни цената с такива за Custom модели. Ако някой иска букса като додекаедър, да си доплати за собствения кеф. Същото и за златни копчета, за аудифилски конДЕРИ и кабелчета плетени от девственица на лунна светлина. Всеки , който застава с парите си зад мераците си, ще е добре дошъл и ще получи твоето внимание и уважение - доказваш го с досегашната си работа. Да не забравяме, че Custom решенията са СКЪПИ, и са предназначени за отбрани клиенти. За другите има Бееерингер. Успех в по-нататъшната дейност! ПП. Защо съм рязък, ли? Защото до преди малко се разправях с аудифелационист с огромни и глупави претенции, като накрая реши да ми определи цената на труда по собствения си джоб! И дори ме нарече Колега... Е това преля чашата. Редактирано Юли 15, 2012 от Parni_Valjak 2 Цитирай
shtur4o Отговорено Юли 15, 2012 Автор Отговорено Юли 15, 2012 (Редактирано) Много благодаря за горното мнение. Всъщност, аз на няколко пъти се опитах съвсем деликатно ( явно много деликатно е било) да намекна същото. Не мога да не се възхитя колко точно Валяка е доловил и моите мисли. Естествено, той си ги казва по неговия си начин, което щеше да се счете най-малкото за неприемливо ако аз, като автор на темата, го бях казал направо. Въпреки всичко аз си гледам на нещата от веселата страна - никой, нищо, никога не си е поръчал, но иначе избираме букси, врътки, цвят и т.н. Направил съм общо 3 (три!) бройки педалчета на хора НЕпосещаващи форума и най-вероятно неподозиращи за него. Не са се оплаквали от нищо.То е ясно, че когато решим с някой да му правим педалче ще обсъдим нещата. Не разбирам защо при положение съм направил педалче на някой и съм го снимал и показал тук, то ако на някой четящ не му харесва визията автоматично дава съвет как да го направя..... по неговия вкус?!? и нещата ще тръгнат...едни продажби, едно търсене.... Леко се опасявам, че темата ще стане безполезна, задръстена от едни и същи обсъжданици. Нещо, което исках да предотвратя, създавайки я. ПП: Тържествено и официално заявявам, че повече няма да обсъждам врътките ( капачките за потенциометрите), ако ще и да стана световно известен като " оня с най-ужасните врътки". 60% от коментарите във всичките ми теми са за това. Спирам, че стана много дълъг пост и току виж някой се обидил Редактирано Юли 15, 2012 от shtur4o Цитирай
emosms Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 (Редактирано) Дъра-бъра, тематиката ми е интересна, ако и да се разводнява поста.. сори ако е така. --- За продажбите, не бих разчитал само на бг пазара. Все пак тук масата народ си прекарва животеца на нивата, в неприветливи работни места за 500 лева месечно, че и за по-малко, айде да не го забравяме. Презентирай си продукта (на английски, качи някакъв клип), виж ebay, etsy и други места. Бях се наканил да видя колко струва листниг на item там и за какъв период, но ме мързи в жегата (не съм си купил климатик). Създал си продукти собственоръчно, отметнал си основната работа Редактирано Юли 15, 2012 от emosms Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 Щурчо, брой до 10... и отмини... Цитирай
7thString Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Чакай сега мен, темата я откриваш поне по мое впечатление за да ти дадат обратна връзка хората, които имат мнение, а сега се сърдиш сякаш, че някой го прави 1 Цитирай
shtur4o Отговорено Юли 16, 2012 Автор Отговорено Юли 16, 2012 (Редактирано) Нито съм я открил за обратна връзка, нито се сърдя. Просто пак обсъждаме неща, обсъждани 1000 пъти в другите ми теми, нещо което исках да предотвратя събирайки всичко не едно място. Сега разбираш ли ..... мен? Редактирано Юли 16, 2012 от shtur4o Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Ще разчистим щом трябва, няма страшно. Мен ме кефи И отвътре! 1 Цитирай
jabs Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 "...кабелчета плетени от девственица на лунна светлина..." Е за такъв ефект ще платя колкото ми поискат Сори за офтопика, ама Парният Валяк има бисери та бисери Тони страшен си 1 Цитирай
Recommended Posts