K4EN Отговорено Май 13, 2012 Автор Отговорено Май 13, 2012 Все пак за да я направя HH вместо SSH трябва да се разбарникам из електрониката, а с нея не съм чак толкова на ти иначе HH ми беше първоначалната идея. Ако ти знаеш какво точно трябва да се прави то електрониката моля те помогни. MOD EDIT: Хайде да прочетем правилата. Предходното мнение не се цитира! Използвай полето Нов отговор! Цитирай
gueorgues Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 няма да сбъркаш с ето този модел: https://bareknucklepickups.co.uk/main/pickups.php?cat=strats&sub=contemporary&pickup=the_sinner китарата, макар и евтина ще бъде подобрена в пъти. Цитирай
kamenscr Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 Тия дни чакам едно EMG H3. Ще го слагам на страт модел от ценовия клас на squier affinity strat. Ако автора на темата все още мисли да си взема такъв ще споделя мнение. Цитирай
BorislavPankov Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 Бих ти отговорил: DiMarzio , но squier-a няма да им ходи Цитирай
bustard Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 Пробвай ако имаш малко кинти отгоре, DiMarzio X2N...естествено всичко е до звукът ,който търсиш ,но аз не съм фен №1 на EMG ,защото не е моят звук, има много тестове на адаптри в Тубата, чуй всичко...все пак важното е на теб да ти харесва... Цитирай
K4EN Отговорено Май 14, 2012 Автор Отговорено Май 14, 2012 Благодаря за съвета. Тия дни чакам едно EMG H3. Ще го слагам на страт модел от ценовия клас на squier affinity strat. Ако автора на темата все още мисли да си взема такъв ще споделя мнение. Ще се радвам да споделиш мнението си . Бих ти отговорил: DiMarzio , но squier-a няма да им ходи Идеята е, че мисля да си купя добри адаптори, които след това ще се ползват и на по-горен клас китара след време, когато мога да си го позволя. Цитирай
emosms Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 защо ще се занимаваш да копаш китарата, как ще сложиш хъмбъкер? някакъв тип хот рейл, с две намотки в корпус на единичен ще е по лесно Цитирай
lyu_records Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 В нета има адски много инфо как става номера с електрониката! Но ако не ти е ясно нещо питай ще помагам. Цитирай
K4EN Отговорено Май 14, 2012 Автор Отговорено Май 14, 2012 защо ще се занимаваш да копаш китарата, как ще сложиш хъмбъкер? някакъв тип хот рейл, с две намотки в корпус на единичен ще е по лесно Няма нужда да я копая има място за хъмбъкъри само пикгарда трябва да сменя. Имам проблеми с намирането на пикгард за Squier Bullet Strat, а честно казано не ми се занимава да си направя един сам. Някои знае ли къде мога да намеря ? Цитирай
n1k0 Отговорено Май 15, 2012 Отговорено Май 15, 2012 (Редактирано) Аз продължавам да се чудя защо просто не си вземеш един хъмбъкер с размерите на единичен, който ще можеш да монтираш на стария пикгард? Щом искаш пасивни адаптери, това е доста добър вариант според мен - има всякакви модели на Seymour Duncan и DiMarzio, например, с които може да се постигне всякаква тежест звук. Освен това спестява още един разход и разправия... ама ти си знаеш... Редактирано Май 15, 2012 от n1k0 Цитирай
emosms Отговорено Май 15, 2012 Отговорено Май 15, 2012 (Редактирано) Toя тип китара не е за метъл, като визия със сигурност, направо смени китарата. Няма да и отива плочката емг . Искаш мощен саунд от бридж адаптера - потърси си китара от подобен ценови клас с хъмбъкер на бриджа --- Много хубави комбинации стават от преден сингъл плюс хъмбъкър, нещо което мисля не става на фат страт конфигурацията с 5 switch. Също за clean sound отпред е най-добре сингъл, или евентуално паралелно свързан двоен. Най минималистично и оптимално е хъмбъкер бридж плюс един сингъл за хубав чист тон отпред (който много хубаво може да звучи и с овърдрайв). Редактирано Май 15, 2012 от emosms Цитирай
lyu_records Отговорено Май 15, 2012 Отговорено Май 15, 2012 ^ Оооо! Подходяща е за метъл стига зад нея да стои луд металист и същия да я модне правилно! Бодва и два хубави хъмбъкара с 3 позиции ключ и ако ще 3 а може е 2 врътки. Може и един преамп на борда (хем пасивна, хем активна) и е той! Цитирай
kamenscr Отговорено Май 15, 2012 Отговорено Май 15, 2012 Toя тип китара не е за метъл, като визия със сигурност, направо смени китарата. Няма да и отива плочката емг . Искаш мощен саунд от бридж адаптера - потърси си китара от подобен ценови клас с хъмбъкер на бриджа Аз мисля, че ще и отива. Ето един пример http://www.flickr.com/photos/dylanbeattie/5433172875/ Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 15, 2012 Отговорено Май 15, 2012 Най минималистично и оптимално е хъмбъкер бридж плюс един сингъл за хубав чист тон отпредЕ то може и 2 хъма,но предния вързан да работи като сингъл - така и не бръмчи. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 16, 2012 Отговорено Май 16, 2012 Аз не харесвам комбинация от хъм. + 2 сингъла. А и с този 5 степенен ключ не е за мен. Класиката си е 2 хъм. + 3 степенен ключ. 1 Цитирай
Recommended Posts