DYLGIQ Публикувано Май 10, 2012 Share Публикувано Май 10, 2012 Някой пробвал ли е тези:http://www.musicworld.bg/bg/c_512/i_35003/Warwick_46301_RED_STRINGS_NICKEL.html Много евтини идват, дали стават за нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Да; след като ги вземеш може директно да ги изхвърлиш. Някъде, дето не минават хора. Сериозно - ниската цена си говори достатъчно. На Дърварио поне тонът им е добре в началото. Наистина, не бях чувал нови струни да звучат зле, ама нейсе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Май 10, 2012 Автор Share Отговорено Май 10, 2012 Е нали Уоруик, що се излагат така? Да не е некво менте, мама им китайска... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Е кво като са Уоруик? Те и Фендер и Ямаха имат струни, пак не са кой-знае кво. Тия като им вземеш пакетчето и така го подържиш... лекичко е; няма месо в тях, няма тон. Все пак за тия пари са си вариант де, ако не ти се дават 10 лв. отгоре за Дърварио. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHEFTIE Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Е кво като са Уоруик? Те и Фендер и Ямаха имат струни, пак не са кой-знае кво. Тия като им вземеш пакетчето и така го подържиш... лекичко е; няма месо в тях, няма тон. Все пак за тия пари са си вариант де, ако не ти се дават 10 лв. отгоре за Дърварио. Аз лично познавам хора с високи доходи, които си купуват редовно червени струни на Warwick и не се притесняват от ниската им цената, тъй като качеството е на ниво съотнесено с парите, които плащаш. @ DYLGIQ Чисто и просто можеш да пробваш с едни и да си прецениш сам за себе си дали ти харесват, все пак не струват цяло състояние като Elixir, при които също има възможност да не ти харесат, но тогава повече ще те е яд за парите, които си дал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Стъни, и хората с високи доходи нямат избор в тая държава, за съжаление. Всички магазини предлагат един и същи асортимент, беден избор, много високи цени на по-ставащите марки. Ниският клас струни са компромис; но ако няма друго... взимаш и сменяш по-често. Но да, нека всеки опита и да си прецени. Не всеки има завишени изисквания, високи доходи или ухо за детайли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Май 10, 2012 Автор Share Отговорено Май 10, 2012 Аз съм пишман-басист "по съвместителство" - не някво про, свиря рядко и късам много. За разлика от китарните марки, не съм много наясно със струните за бас, затова реших да попитам. Ясно ми е, че си има ценови категории, както и партиди. От Ротосаунд не съм много доволен, макар че първите бройки китарни комплекти, които внесоха бяха много яки - после май внесоха стока като за третия свят. Американското Дадарио на Шектъра ми беше много по-добро от това, което си купувам тук. Та затова попитах за Уоруик - да кажат колеги, които са ги ползвали и са се прецакали/не са се прецакали. Досега един минус и един неутрал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Аз съм по-скоро плюс за тях, да те объркам още повече, хаха. Ползвам ги напоследък, и ми допадат за парите си. Оня ден си напазарувах още 3 комплекта от тях. Не са кой знае какво, ама толкова и струват. Ползвал съм и по-гадни, същевременно и по-скъпи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 +1 за горния коментар. Нямат дълъг живот, но са ОК за парите, които се дават за тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Май 10, 2012 Автор Share Отговорено Май 10, 2012 Поръчах 2 комплекта, веднага щом видях плюс Междувременно сложих един Curt Mangan от Стъмпи, да видим ще обадят ли интрига Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demetrii Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Аз лично съм голям фен. И никела и неръждавейката. Цената изобщо не говори за качеството. А как пасват на бас Warwick Наистина заминава тона за около месец, ама при кои струни не заминава. И сякаш намодката им е по-едра и седят леко груби, но и това се свиква с повече свирене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
golfabitch Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Дървариото пък са най-умрелите струни които съм ползвал.Цената не определя качеството... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Не знам, дюдс; мен всичко различно от DR, Dean Markley и донякъде Elixir ме дразни яко, но това си е мой проблем. Факт, че тези са струни най-нисък клас, колкото и да ги хвалите. Стават, ако не намериш по-евтини. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Здравейте! Аз в момента съм с такива. За тези пари си струват. Добре са. А който не ги харесва, да си купува за 100 кинта. Проблем няма. Аз лично не бих дал 100 кинта. Взимай ги! И да не ти харесат няма да загубиш много. Къде не си ги изял и изпил тези пари............ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 10, 2012 Share Отговорено Май 10, 2012 Ми, поне аз не ги хваля. Просто казвам, че за парите си стават. Години наред свирих с DR Black Beauties, по едно време и 4-те ми баса бяха с Elixir, и ги харесвам много и 2-те марки. Просто, понякога джоба не издържа и коментираните телове съм ги сметнал за себе си като приемлива алтернатива. Говоря конкретно за никела, стоманата я пробвах веднъж и не ми хареса - включително, че и B струна умря като звук за един концерт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts