dickens Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Ха ха, барабар Петко с мъжете, ама все пак... Никога през живота си не бях свирил Yngwie, това е след 5 дни тренировки Доста се чудих дали да го записвам ама нека се види разликата като постна след един месец Cheers! http://youtu.be/XcBUqNWT6j0 2 Цитирай
dickens Отговорено Май 8, 2012 Автор Отговорено Май 8, 2012 Мерси, но аз си знам, че не е за браво След около месец ако имам нерви дано да стане за... 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 9, 2012 Отговорено Май 9, 2012 Според мен Пингви нещо изостава на моменти и ти разваля записа само! Цитирай
ultramega Отговорено Май 9, 2012 Отговорено Май 9, 2012 Сякаш го свириш , пък всъщност не Вярвам , че ще ме разбереш без да се обиждаш, аз го казвам от личен опит по подобни опити Цитирай
dickens Отговорено Май 10, 2012 Автор Отговорено Май 10, 2012 (Редактирано) Изобщо не го свиря още, знам къде да си сложа пръстите само... Мисля че писах вече що го пуснах Редактирано Май 10, 2012 от dickens Цитирай
ultramega Отговорено Май 10, 2012 Отговорено Май 10, 2012 Е пуснал си го ... ако те поОщряваме всички няма да се надъхаш достатъчно Цитирай
bassbull Отговорено Юли 4, 2012 Отговорено Юли 4, 2012 Охоооооооо Дикенс! Здравей! Аз съм Иван Динков - басиста на Аутсайдер. Помниш ли ни? Гледам си подпукал и Ингви.... Бравус! Как сте бе? Ира Деум съществува ли още? Каква е ситуацията? Цитирай
dickens Отговорено Юли 5, 2012 Автор Отговорено Юли 5, 2012 Охоооооооо Дикенс! Здравей! Аз съм Иван Динков - басиста на Аутсайдер. Помниш ли ни? Гледам си подпукал и Ингви.... Бравус! Как сте бе? Ира Деум съществува ли още? Каква е ситуацията? Здравей, кво да ти кажа... и аз не знам Ира Деум има ли, по-скоро не... Изпокарахме се, грозна картина, ама по-добре за мен така ми се струва... Ако искат да правят нещо другите, нека си свирят... Цитирай
muzicantini Отговорено Юли 8, 2012 Отговорено Юли 8, 2012 Ми за Ингви, тоест за свиренето на неговите работи е характерно едно нещо - няма как да стане бързо, за 5 дена Като го посвириш един месец и изведнъж усещаш, че е почнало да става. Цитирай
Recommended Posts