Stelian_02 Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Здравейте! Чудя се дали е възможно да използвам тонколоните си на компютъра като усилвател, свързвайки ги и с ефект за китара (Behringer HD300)? Никъде не успях да намеря информация... Моля за бързи и хубави отговори. Благодаря. Цитирай
Stelian_02 Отговорено Май 7, 2012 Автор Отговорено Май 7, 2012 Следователно единственият начин е с усилвател? Цитирай
iliev.p Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 (Редактирано) Удоволствието от свиренето с усилвателя те кара да се чувстваш като идола си. Редактирано Май 7, 2012 от iliev.p Цитирай
Stelian_02 Отговорено Май 7, 2012 Автор Отговорено Май 7, 2012 Хехе! Но... да кажем, че засега не искам да си купувам усилвател. Май единственото, което мога да направя е да го свържа към компютъра си, колкото и ужасен да е звукът. Цитирай
iliev.p Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Вместо на колонките на компа по добре на слушалки, няма да пречиш на другите. Цитирай
emosms Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Слушалки и софтуеър. Има симулации на различни типове класически усилватели и ефекти. Eдни клапи, к'вито можеш да си позволиш. Иначе трябва да пробваш/купиш/продадеш десетки ефекти и усилватели, та изобщо да придобиеш някаква идея какво искаш като звук... Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 принципно става ,но с амп-симулатор ефект,от рода на сансамп,и берингер имат копие. С обикновен драйв ще се чува едно жужене.. 1 Цитирай
SviStyle Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 Хехе! Но... да кажем, че засега не искам да си купувам усилвател. Май единственото, което мога да направя е да го свържа към компютъра си, колкото и ужасен да е звукът. Ами тогава недей! Цитирай
bluelemon Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 Като правих ремонт в къщи нямаше на какво да свиря и рига ми беше китара - драйв педал - компютърни колонки със субуфер (активни задължително). СЪвсем ок беше звука. Свирил съм преди без субуфер и верно беше пръдня. Тайната е в баскасата Свири си колкото ти е кеф с колонките и като ти се прище повече си вземи усилвач. Цитирай
Svanio Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 Аз съм съгласен с @Hillbilly - когато свиря при един приятел използваме китара- S-amp - line in - и всичко излиза през една стара уредба Sony и колоните й. ОК, не е супер, но сравнено с китара-дист-уредба/колони; китара-дист-line in-уредба/колони е много по-добре. Пробвал съм 10тина диста (стандартни MXR,BOSS итн) включени по тези начини и s-amp-ът се справя отлично! Както беше споменато дистовете си "жужат" в такива колони. *Бележка: Говоря за S-amp клона на Ники Фена (N-Audio). Мнението е субективно и неангажиращо. 1 Цитирай
crazy_train Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 Направих си подобен усилвател от тонколони за компютър,но са свързани към процесор,звука не е идеален ама за 20 лева толкова,но става за упражнения в 1-2 през ноща. Цитирай
Recommended Posts