Jump to content
Българският форум за музиканти

Stelian_02

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

Stelian_02's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Обществена Репутация

  1. Благодаря ти много за помощта!
  2. Ама това спийд метъл ми звучи като за бая напреднали, които вече развиват скорост на свирене. Знам, че има много литература, но именно това искам да попитам, кое е най-доброто за начинаещ, иначе мога сам да си намеря някаква книга... А принципно на ритъм китарата не се ли свири различни неща, от електрическата и нужно ли е чрез специална книга да развивам чувството за ритъм и какво точно представлява то? Фен съм на Slash!
  3. Разбрах всичко ... Някакви други предложения за книги?
  4. Благодаря за отговора. А само да попитам дали е нужно да знам и нотите за тази цел, защото има табове в интернет и защо са ги измислили тези табове, като си има ноти?
  5. Изтеглих я, но в wikipedia видях, че има и "Metal Lead Guitar Volume 1". Това, което си ми пратил не е ли за ритъм китара, защото аз говоря за лийд китара (lead guitar).
  6. Здравейте! Имам голямо желание да се науча да свиря на електрическа китара. Бихте ли ми препоръчали някакво четиво? Не ми се ходи на уроци. Искам да уча вкъщи. Все пак, ако може книгата да е някаква по-съвременна. Не че не мога да си намеря и купя книга, но искам да избера правилната, съветвайки се с вас, съфорумници! Благодаря предварително.
  7. Хехе! Но... да кажем, че засега не искам да си купувам усилвател. Май единственото, което мога да направя е да го свържа към компютъра си, колкото и ужасен да е звукът.
  8. Следователно единственият начин е с усилвател?
  9. Здравейте! Чудя се дали е възможно да използвам тонколоните си на компютъра като усилвател, свързвайки ги и с ефект за китара (Behringer HD300)? Никъде не успях да намеря информация... Моля за бързи и хубави отговори. Благодаря.
  10. Знам, бе! Обаче са 20 дена, а ти излиза "1000 пъти" по-евтино .
  11. Недей да се занимаваш с продажбата на тези перца. Ето защо: http://www.dealextreme.com/p/0-3mm-metal-guitar-picks-24-piece-46549 . За шест лева вземаш 24 перца, а при теб 2 перца за 6 лева .
  12. Аз мога ли сам да си я поправя или трябва на майстор да я заведа?
  13. Здравейте! Имам проблем със суича на китарата. Когато реша да го завъртя, той се завърта гладко, без да се чува прищракване. Защо става така и какъв е действително проблема? Ето две клипчета: http://vbox7.com/play:1981845876 и http://vbox7.com/play:b52c06340c
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.