Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Грифа, честно казано ме е страх да го пипам.Аз тая китара я купих за пробата. Обаче грифа и се оказа много,много удобен (поне за мен) и реших да не рискувам. Китарата си свири както преди, само външния вид е засегнат.

забравих да снимам ключетата и те са минали обработка.

Отговорено

Изглежда прекалено неестествено за износване от свирене....няма как там, където уж се е търкала ръката да има голо място и насред него да има люспи боя. Трябва износването да е равномерно и плавно...така все едно си я изпуснал от движеща се кола :D

Отговорено

^ Изпревари ме докато пишех, но да си кажа и аз :)

Ако целта е да изглежда все едно е свирено 20-тина години на нея мисля, че прекалено грубо е работено и не изглежда дори близко до истинското износване, което би имал един инструмент за 20 години. Когато лака се изтрива той се шлифова, може дори да започне да лъщи. А така ми изглежда все едно автора я е одялал с теслата. Особено на третата снимка. А и "износването" на горния рог ми се вижда нелогично. Иначе - поздравления, че си намерил удобен инструмент :)

Отговорено

Според мен е държана при много лоши условия, повредите не са от свирене,точно обратното.

Каква е марката на китарата ?

Отговорено

Без да искам да прозвучи грубо, много неуспешен опит. Китарата не изглежда състарена, а повредена. Лакът е остърган грубо и нескопосано, при това и на места, където това не се случва при използване. Дано не става въпрос за качествен инструмент.

Отговорено

Както казах инструмента съм го взел за проба,тоест не е качествен.

Благодаря за меннията, нищо не е грубо няма проблем, напротив, аз затова се допитвам.

Та всички забележки са индентични и се отнасят за тялото, ще ги имам в предвид. Все пак уроците от които гледах получават същите резултати, явно затова ми е такъв резултата. Интересно аз съм доволен :)

Металните части и пластмасите добре ли са станали?

Търсех нещо подобно на:

http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&client=opera&rls=en&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=x1VUqUaG28EPuM:&imgrefurl=http://www.monsterrelic.com/custom.htm&docid=2bEjblOladHBqM&imgurl=http://www.monsterrelic.com/images/category/custom/john.jpg&w=1064&h=808&ei=JEWVT7GyPI_csgbb7_XOBA&zoom=1&iact=rc&dur=251&sig=117180913833073571076&page=1&tbnh=136&tbnw=173&start=0&ndsp=49&ved=1t:429,r:2,s:0,i:67&tx=94&ty=58&biw=1920&bih=939

Отговорено

Аз си мисля че с ефтинка китарка лесно се експериментира.Опитът е слабичък.Китарата не е износена а остъргана принудително,което си личи от птичи поглед.С голямо нетърпение очаквам следващия опит на някой хубав Fender American Strat.Като ще е гарга да е рошава поне :)

Отговорено (Редактирано)

Изглежда като че, " дрът пръч млада върба е лющил ". Фани са подходящи размери щкурка и го изиграй като протъркано, а не наядено и ще опрайш работата. Инак евала за непукизма.

Редактирано от BLj