Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, ние сме The Revenge Project от Бургас. Предполагам хората, които слушат екстремен метъл, имат представа за какво става въпрос, а на тези, които не са запознати с по-тежките стилове, би им било интересно как се справя една българска дет-блек банда. Ето това е официалният ни сайт, a наши парчета можете да чуете на адрес www.myspace.com/therevengeproject (там има и два наши клипа), както и по онлайн радиото http://www.live365.com/stations/raffomusic .

Мерси за вниманието! Приятно слушане! :(:)

Отговорено

еее ама нив вашите парчета много добре ги знаем :) , всичко е перфектно изпипано да последния детайл, след лайв-а с Уортайм окончателно се наредихте в списъка ми с най-любими банди

евала за рифовете и солата :D:(:(

П.С. според мен стила е мелодичен дет/блек щото си има бая разлика.... :think:

Отговорено
Здравейте, ние сме The Revenge Project от Бургас. Предполагам хората, които слушат екстремен метъл, имат представа за какво става въпрос, а на тези, които не са запознати с по-тежките стилове, би им било интересно как се справя една българска дет-блек банда. Ето това е официалният ни сайт, a наши парчета можете да чуете на адрес www.myspace.com/therevengeproject (там има и два наши клипа), както и по онлайн радиото http://www.live365.com/stations/raffomusic .

Мерси за вниманието! Приятно слушане! :):D

Яко :(

А ти кой от всичките си?

Отговорено

Аз съм Златин (Deimoz) - китара. Благодаря за добрите думи, стараем се нещаат да са на ниво, доколкото зависят от нас! Стилово не знам как се определя музиката ни - да кажем, че е мелодичен дет/блек, въпреки че има и много траш..

Отговорено

още метал из форума :P

бруталити ми тупка сърчицето тупа лупа тупа лупа

:lol::P:P;);)

добре дошли наоколо

Отговорено

:P Хах... вие ми станахте любимци още на един от първите WinterStorms когато забихте 1:1 Curse You All Men на Emperor!!! ;):P;)

А авторските парчета по нищо не отстъпват! Особено на живо! :P

П.П. Вече се чудех кога ще се появят някои от по-утвърдените тежки групи в тоя форум. ;):lol:;)

Отговорено

Аз бих казал, че са вдигнали в пъти Бг нивото за правене на тежка музика, тъй като според мен феноменът "Бг ниво" не е константна величина, а се определя именно от подобни класни групи... останалите трябва просто да си сверяват часовниците и да се стремят да ги надминат, за да вдигнат на свой ред летвата. :godbless:

Мисълта ми беше, че не трябва да се самоопределяме като хора (музиканти) с ограничени възможности само поради факта, че сме в Бг и тук нещата се случват доста по-бавно... важното е, че неизбежно те се случват и е имало, а и винаги ще се появяват все по-класни групи?! :godbless: :green: