atanas_shishkov Отговорено Октомври 6, 2014 Отговорено Октомври 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=VNSYtm-ao3g 6 Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 7, 2014 Отговорено Октомври 7, 2014 Един от най-готините "фендерски" звуци, който съм чувал... Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 9, 2014 Отговорено Октомври 9, 2014 ...Още малко звуци със Suhr V70 ( тези хора от Suhr нямат милост ) https://www.youtube.com/watch?v=xmwgOxExP6w 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 10, 2014 Автор Отговорено Октомври 10, 2014 Абе на мен нещо ли ми има или тези адаптери наистина са много добри...?!? :D :D :D Цитирай
synchu Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 E твърде е вероятно и усилвателя доста да го бива, китарата и китариста (на първо място) също .... 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 Suhr - Made In China https://www.youtube.com/watch?v=RpMnN4K53Mk&feature=em-uploademail Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 10, 2014 Автор Отговорено Октомври 10, 2014 Хахаха от пет километра лични, че няма нищо общо! :lol: :lol: Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 Интересно, Suhr имат бюджетна линия, която е под името Rasmus.Но китайско копие с надпис made in USA... Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 13, 2014 Автор Отговорено Октомври 13, 2014 Имаха линия Rasmus... вече не. Замести ги "Сатен" серията. А това си е пълна ч***я... Цитирай
Akerfeldt Отговорено Октомври 13, 2014 Отговорено Октомври 13, 2014 Kalmar ,моля кажи ми ми малко за тези китайски китари, защото аз лично не съм в досег с high-end инструменти и ми е интересно по какво се отличава от оригинала. Ако случайно аз или друг колега поръчаме от някъде да не се опарим. Все пак това са много скъпи китари... Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 13, 2014 Автор Отговорено Октомври 13, 2014 (Редактирано) 1. Формата на главата има разлики. (нещо, което незапознат не би обърнал внимание) 2. Формата на тялото и пикгарда трябва да съвпадат точно, формата на пикгарда следва точно формата на тялото. 3. Suhr през годините са ползвали ключове на Sperzel, Hipshot (отворени), Gotoh и в момента ключове с логото Suhr (1:1 с Schaller), никога не са ползвали ключове без марка. 4. Suhr ползват само Gotoh и Fender Original незаключващи тремоло системи. Заключващите са Floyd Rose Original 7 i Gotoh. Ранните екземпляри са с Floyd Rose Original. Wilkinson са слагани само на някои от най-ранните екземпляри от 1998-1999 година. 5. Серийния номер и Made in U.S.A. са гравирани с лазер в дървото, а не отпечатани. Ранните екземпляри имат само подпис на Джон Сър или нищо. 6. Suhr нямат в гамата си и не слагат фабрично хъмбъкъри (рейл койл също) в сингълкойл формат на Pro серията, освен ако китарата не е къстъм поръчка, но тогава на главата има само сериен номер. 7. Няма серийни номера с F в тях. Серийните номера на Про серията започват с P...... Къстъм китарите са само с номер без букви. 8. Китарите Suhr се предлагат с твърд кейс на G&G. Меки кейсове Suhr се предлагат със Pro и Classic Antique сериите. За сега се сещам за това, ако се сетв друго ще добавя. Редактирано Октомври 13, 2014 от Kalmar 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 13, 2014 Отговорено Октомври 13, 2014 (Редактирано) Благодаря за инфото, много е ценно!На мен на първо четене ми направиха впечатление тремолото и адаптерите - абсолютно нетипични за Сър!Свирил съм на Suhr S6 Pro Series - нищо общо няма с тази тояга - хардуера беше изцяло на Gotoh +1 относно инфото за серийните номера! Трябва да се спомене, че човек, който не е запознат в детайли с марката, много лесно може да бъде подлъган от такъв екземпляр!Не знам дали Сър са предприели някакви мерки или това производство се прави с тяхно знание, но като цяло е доста неприятно, че се правят такива копия. Редактирано Октомври 13, 2014 от atanas_shishkov 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 13, 2014 Автор Отговорено Октомври 13, 2014 Имаше в техния форум (на Suhr) преди време една тема за руски майстор, който в друг (руски) форум беше публикувал целия процес на изработка на копие на Suhr Modern. Но там ставаше дума за една единствена китара, а и майстора си го биваше. Това тук е друго... А за знаенето - да, знаят, но нищо не може да се направи предвид това, че няма начин да се установи, къде се правят тези ментета и от кой... Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 13, 2014 Автор Отговорено Октомври 13, 2014 (Редактирано) 7. Няма серийни номера с F в тях. Серийните номера на Про серията започват с P...... Къстъм китарите са само с номер без букви. В тоя ред на мисли Suhr имат следните модели: Custom Standard Classic (S) Classic T Classic TS Modern Pro Series - бюджетна серия, версия на къстъм моделите. Classic Antique Classic T Antique Modern Satin Modern Frost Pro S - Standard Pro Pro M - Modern pro Pro C - Classic Pro (май вече не се произвежда) Custom Bass Classic J Всички Custom са със сериен номер само от цифри + Made in U.S.A. на гърба на главата гравирани с лазер. Про сериите са със сериен номер започващ с P и Pro Series + Made In U.S.A. гравирани с лазер. Класик серията е със същите означения както на къстъм китарите, същото важи и за Modern Frost и Satin сериите. Редактирано Октомври 13, 2014 от Kalmar 1 Цитирай
Recommended Posts