dickens Отговорено Януари 24, 2015 Отговорено Януари 24, 2015 (Редактирано) Това от снощи... И една със Съра Редактирано Януари 24, 2015 от dickens 11 Цитирай
Fashion Отговорено Януари 24, 2015 Отговорено Януари 24, 2015 Уникално преживяване! Толкова много красавици на едно място и страхотна компания!!!Благородно завиждам. Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 24, 2015 Отговорено Януари 24, 2015 Страхотно преживяване! Ще се радвам да споделиш и впечатления от събитието Цитирай
dickens Отговорено Януари 24, 2015 Отговорено Януари 24, 2015 Ами... ще се опитам да разкажа нещо. Всяка година, горе долу по едно и също време, John Suhr организира това фирмено парти, мисля че нарочно е избрал да съвпанде с NAMM, което е в Anaheim, горе долу на 50 км. от Lake Elsinore. Lake Elsinore също е и на 15 км от Corona, където се произвеждат едни други китари Както и да е, в началото имахме около един час, през който направихме обиколка из фабриката. Доста малко помещение, но много добре организирано. За съжаление не бе разрешено да снимаме. Какво мога да кажа - все едно ме върнаха 50 години назад... Конкретно за китарите - груба CNC изработка и яко шкурене и шлайфане след това. Нашият гид посточнно повтаряше, че тук работят най-добрите от най-добрите и аз съм склонен да вярвам в това. Направи ми впечатление - само 3 машини за шлайфане на телата на китарите, също 3 машини за навиване на адаптерите. Може би не повече от 2-3 работни места за хардуера и електрониката. Само една машина (стенд някакъв, и аз не знам как да я нарека) имаше за проверка на прегчетата. Самото парти започна с връчването на почетни грамоти на някои от работниците, запознаване с новата продукция, рекламни клипове... ала бала. 2015 ще предложи на-евтиния Suhr до този момент, за скромната сума от $1995 След това дойде ред и на изпълнителите. Общо взето не беше моята музика, но музикантите си бяха на ниво - James Ivanyi, Andy Wood (ей тоя най- ми допадна), Ian Thornley... С John Suhr (който през цялото време седеше в сянка, ако не ти го покаже някой, надали ще разбереш кой е) ме запозна (малко силно казано) мой приятел, стиснахме си ръцете, казах му че има много почитатели в България... направихме си едно фото и това беше. Предпочитам да ме попитате нещо ако ви интересува, защото хич не обичам да пиша толкова дълго. Догодина да командировате Върбанов! 2 Цитирай
dickens Отговорено Януари 24, 2015 Отговорено Януари 24, 2015 Ей това би трябвало да е от вчера, само кадрите в началото със снега са от Коледа. За сведение тук не бяха виждали сняг от 20 години 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Януари 24, 2015 Автор Отговорено Януари 24, 2015 (Редактирано) Машината, която си гледал е за прецизен левелинг и дресинг на прагчета и се нарича PLEK. )) Много ми се щеше и аз да съм там имам някои въпроси към Джон Сър... ))) Редактирано Януари 24, 2015 от Kalmar Цитирай
Kalmar Отговорено Януари 25, 2015 Автор Отговорено Януари 25, 2015 Неее, аз искам да му задам едни дето сигурно няма да иска да ми отговори... )))) Цитирай
MemoDan Отговорено Януари 27, 2015 Отговорено Януари 27, 2015 Новите адаптери на чичо Pete. Много добре звучат! ) 3 Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 27, 2015 Отговорено Февруари 27, 2015 http://www.suhr.com/Suhr-Hedgehog-50.html?utm_source=Suhr+Guitars+-+JS+Technologies+Inc.+Newsletter&utm_campaign=41ca6b282b-JAMES+IVANYI+performing+%22REAWAKENED%22&utm_medium=email&utm_term=0_78bf5b4f89-41ca6b282b-412640613#hedgehogfs http://www.suhr.com/2015-Factory-Party-Video-Gallery.html?utm_source=Suhr+Guitars+-+JS+Technologies+Inc.+Newsletter&utm_campaign=1def0a3738-JAMES+IVANYI+performing+%22REAWAKENED%22&utm_medium=email&utm_term=0_78bf5b4f89-1def0a3738-412640613 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 27, 2015 Отговорено Февруари 27, 2015 Suhr тук в Турция от месец ги внасят на неприлично ниски цени в сравнение с thomann. Жалко, че няма нищо като за мен :> Цитирай
ZLE Отговорено Февруари 28, 2015 Отговорено Февруари 28, 2015 Еми дай линк де.Теб няма кво да те мислим,ти си начеса крастата,ама ние от Uzun Kac Para Ingilizce biliyor musunuz не разбираме.... Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 28, 2015 Отговорено Февруари 28, 2015 (Редактирано) Нqма линкове, питаш за модел и се проверява цена. Гледай официалния сайт, от USA ги внасят тук Още е много прясна работата, от същите дето си взех Fractal-a са китарите. Редактирано Февруари 28, 2015 от G.Varbanov Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 28, 2015 Автор Отговорено Февруари 28, 2015 (Редактирано) Тези имат китари в наличност, до колкото знам. http://stagemusic.org/STAGE/SUHR_Guitars-Main.html http://www.gitarbutik.com/elektro-gitar-kat167.html Редактирано Февруари 28, 2015 от Kalmar Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Март 12, 2015 Отговорено Март 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=fX5XcaAf6bs 3 Цитирай
Recommended Posts