Kalmar Отговорено Февруари 13, 2013 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2013 N 19 e Warwick ама във формата на китара! Между другото имах гриф от венге и мога да ви кажа, че няма друго такова чудо! След като пипнете китара с такъв гриф друга няма да искате и да чуете! уникален състейн и пънч. Абе чудо - венге + коа! Ша ревна! @ visiondann Хипшот са хубави ключове, а и се връзваха с дизайна на китарите. Но тези, ако са с качеството на Шалерските (такива каквито имам) значи са супер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Февруари 13, 2013 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2013 http://www.youtube.com/user/The2013Collection?feature=watch Всичките ме разплакват, но номер 11, 2, 19, 8, 1 страшно ми допадат... Спирам, че ще ги изредя всичките... Вече знам някои от клитарите къде се продават... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Февруари 13, 2013 Share Отговорено Февруари 13, 2013 Голямо разнообразие е новата колекция на Suhr - развиват много добре новите модели и то все в правилната посока На мен лично №19 - комбинацията КОА + Венге, ми легна най на сърцето, не че бих отказал, която и да е друга от тази марка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobolin Отговорено Февруари 18, 2013 Share Отговорено Февруари 18, 2013 Да ме извинявате, но ЛИЧНОТО ми мнение е, че фретборда на 19 от раз влезе в личният ми топ 5 на кичозни изпълнения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 18, 2013 Share Отговорено Февруари 18, 2013 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Февруари 19, 2013 Автор Share Отговорено Февруари 19, 2013 Кокоболото изглежда страхотно! Бих се радвал да притежавам китара с кокоболо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Февруари 23, 2013 Share Отговорено Февруари 23, 2013 Още новини по темата 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 23, 2013 Share Отговорено Февруари 23, 2013 Мачка! Много яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Февруари 24, 2013 Share Отговорено Февруари 24, 2013 Хълк мачкааааа, както казва моя малкия. И ампа и китарата и свиренето са Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheKhan Отговорено Март 4, 2013 Share Отговорено Март 4, 2013 Jim Kelley Reverb Amp, демо на Pete Thorn 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Март 5, 2013 Автор Share Отговорено Март 5, 2013 Мдааа и ампа е як и Пийт Торн прави яки дема, освен че свири яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Март 9, 2013 Share Отговорено Март 9, 2013 Не е китара, ама вие сложихте и амп Мен това ми стана интересно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Март 27, 2013 Share Отговорено Март 27, 2013 Малко да освежим темата, с едно мое видео и да чуем как звучи Suhr Pro Series S6! Кратко е, а и качеството не е много добро ( понеже е от лайв ), но се надявам да ви хареса http://www.youtube.com/watch?v=j4Z8LonZrMc 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 27, 2013 Share Отговорено Март 27, 2013 Да припомня само, че темата е за обсъждане на производството на Сър. Същото видео, гледам е постнато и в "Видео" подфорума. Моля, поздравленията за изпълнението да ги изнесете там. Благодаря. И да не съм извън темата (китариста е Andy Wood): http://youtu.be/hyDIEcZeeL4 Усилвателчето е супер интересно и с MSRP от 999$ (което означава около 6-700 цена в магазина) си е оферта. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Март 29, 2013 Автор Share Отговорено Март 29, 2013 Темата е за Сър като цяло и всичко свързано с Джон Сър, не само за производството им, колега. Пък даже, ако щеш и начина, по който неговите инструменти те карат да свириш... Колкото до Корсо усилвателчето ето едно по-подробно демо, което мисля е показателно за възможностите му. Пийт Торн е ендорсър на Сър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts