CorvusCorax Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Брей, много хубаво туй радио бе!!! Нямам думи! Цитирай
Rooster Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 от работа не мога да слушам, сложно е за обяснение. Но от това, което чувам ме е яд ,че нямам нет в нас. Я дайте някаква плейлиста на парчетата, които се въртят Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 И при мен нещо не излиза това с рейтинга? Иначе сега слушах Дейвид Гарфилд и много се изкефих.. След него почна Едвард Григ, което беше малко странен завой, но имайки пред вид, че и него го харесвам а и джаз+класика се ядва, така че Цитирай
вибрация Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Тва бутонче buy я разяснете какво ще да рече!? Да се купуват парчетата ли!? Музикантите трябва ли да са регистрирани в това радио, с демо запис поне, за да получават кинти от това евентуално закупуване... от страна на някой луд слушател! Аде де... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Никое от нашите парчета не може да се купува...пробвайте ако мислите, че се правят пари на ваш гръб Цитирай
LOE Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 че за кво да си ги купуваш като те са безплатни ха... Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 И при мен нещо не излиза това с рейтинга? За да ви се появи опцията за рейтинг на радиото трябва да се регистрирате преди това! Т.е. - регвайте се и гласувайте с 5 за радиото! Цитирай
musicman Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 Никое от нашите парчета не може да се купува...пробвайте ако мислите, че се правят пари на ваш гръб Може! Как да неможе! Само, че трябва албума ви да се продава в amazon.com Уредете с амазон нещата и продавайте А за свалянето - неможе да стане и това. Освен ако не ползвате някакъв кепчър. Но ако не искате да има възможности някой да запише песента ви - не трябва да я пускате и пеете никъде Цитирай
Fenix Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 А да попитам има ли начин да си пусна радиото през Winampa? Със други радиа го правя без проблем, ама с това нещо не се оправих Цитирай
MDFk Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 ^Да. Аз само така си го пускам. Цитирай
Fenix Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Ти да не си програмист? Отговора ти е абсолютно точен и ясен, но никакава работа не ми върши Мдаа, сега може ли да споделиш... как? Цитирай
Recommended Posts