Jump to content
Българският форум за музиканти

*** Internet Radio ***


Recommended Posts

Колеги,

както знаете в днешни дни е много трудно човек да популяризира музиката, която прави. Ходиш да се молиш по разни радиа да ти пуснат парчето но те или искат пари или направо те гонят. Не ви ли писна?

От друга страна като слушам парчетата на повечето от вас, публикувани в авторска музика направо ми се свива съцето, че си стоят тук или на мейла.

 

Какво ще кажете за едно официално радио на muzikant.org?

 

Поинтересувах се и реших да направя едно радио, където всеки който иска може да пусне парчетата си. Смятам, че по този начин музиката която правите ще получи публиката, която заслужава или поне ще покажем на хората, че има таланти сред нас. Предполагам, че и за самите вас ще е интересно да слушате какво са направили колегите ви. Аз примерно нямам възможност по цял ден да свалям музиката от този раздел и да я слушам. Ако има радио по което да се върти нон стоп би било чудесно :happy:

 

Идеята ми е следната всеки който направи качествен запис и иска да си пусне парчето по радиото - просто да се обади. Обаче идеята е да се предлагат готови, завършени парчета а не проба на най-новата ви китара и такива разни.

 

Споделете какво мислите по въпроса?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 75
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

По-хубаво нещо не бях чувал последните две седмици! Ще бъда най-редовния фен на радиото, отсега си казвам. Пък ако решите да разнообразие музиката с някое предаване за политика и аграрна икономика - веднага се предлагам за водещ. Дилетанта ще подкрепи кандидатурата ми, сигурен съм :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нема кво да коментираме - абсолиутно гениална идея.

 

Само се опасявам, че 6те трябва да се нагласи добре програмата, воде6т и т.н., тъй като едва ли 6те запълним 24 часа с авторска музика.... а може пък и да са по-малко часове.

 

Излъване само в определен часови пояс - вечер, когато има повече аудитория

 

:unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еее чакайте сега малко :unsure:

като начало нама да има водещ

в началото ще пуснем всички песни на куп...

и ще свирят рандом... после ще обособим стилове и ще има график кой стил в кой ден по кое време ще се пуска... и после ако толкова много слушатели има, че да има нужда от водещ - ще си намерим.

 

А за парите... като начало ще финансирам от банерите и ще доплащам .. а после като има повече банери ще се самоиздържа. Пък може някой ден някой да изяви желание да рекламира.

Което ме навежда на друга мисъл, че освен песни може да си направим и рекламни блокове, където да пускаме рекламни съобщения за концерти, албуми и т.н. Така хората ще знаят и къде да ви видят или от къде да си купят албума ви. Примерно...

Сигурен съм, че още доста хубави идеи ще ну хрумнат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно хрумване. Поредния страхотен жест от този много готин човек за всички музиканти :unsure::) . musicman казвай как да помагаме :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.