Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Имам две предложения, макар че едното май някой го засегна по-горе, а именно в общото поле с обявите пред всяка да се вижда снимка, както е в ибей. Сега обявите са малко и погледа бързо обхваща всички, но скоро ще е по-лесна ориентацията по снимки, след което по описание.

Другото е брояч на обявите в сайта. Не, че е съществено, но защо пък да го няма ;)

• Отговори 215
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Е то, не се ли виждат снимките?

При мен с IE8 се виждат.

Там където ги няма, хората са пейстнали линк вместо attached file.

При мен обаче, пък не се разтварят в голям размер при кликване, а се отварят в нов прозорец, но със същия малък размер.

Отговорено (Редактирано)

Трябва да избереш кагетория и тогава ще видиш всички обяви с малки снимчици вляво. ;)

Снимките липсват само на началната страница, но там обявите не са сортирани по раздел инструменти.

Което ме подсеща, че някой хора още не се ориентират правилно в категорийте.

Например масово се продават ЕФЕКТИ в под-раздел КИТАРИ-ЕЛЕКТРИЧЕСКИ, а не в раздел КИТАРИ-ЕФЕКТИ.

Редактирано от Slacoth
Отговорено

^ Ако цъкнеш на "Виж всички" Ще видиш последно добавените ( или там раздела върху, който си цъкнал ) със снимки.

За сега има гратисен период в който правилата не се налагат строго. Но се надявам до месец-два да свикнат всички.

Отговорено

Обмисля ли се плащане през Epay или EasyPay? Нямам нито пейпал нито moneybookers и не мисля да си правя. Или поне банков превод? Знам че няма готови модули за phpPRObid-a но пък не е трудно да се направи.

Отговорено

Обмисля се но май верификацията няма как да мине от там. Ще кажа когато има нещо готово.

Отговорено

Искам да попитам как мога да виляза със съществуващия си акаунт от форума в базара при положение, че влизам през Туитър (това се наложи тъй като системата ми затри стария акаунт един щастлив ден и не ми се искаше да си правя нов като newbies)?

Отговорено

Направи си нов акаунт в базара с потребителското ти име тук. После ми пиши лично съобщение и ще оправя нещата. Но в базара няма да може да влизаш с Туитър за сега.

Отговорено

Могат ли да се пращат ЛС на потребители в базара (като тук)? Нещо не намирам такава опция...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.