vihro Отговорено Март 24, 2012 Отговорено Март 24, 2012 Имам две предложения, макар че едното май някой го засегна по-горе, а именно в общото поле с обявите пред всяка да се вижда снимка, както е в ибей. Сега обявите са малко и погледа бързо обхваща всички, но скоро ще е по-лесна ориентацията по снимки, след което по описание. Другото е брояч на обявите в сайта. Не, че е съществено, но защо пък да го няма
Slacoth Отговорено Март 24, 2012 Отговорено Март 24, 2012 Е то, не се ли виждат снимките? При мен с IE8 се виждат. Там където ги няма, хората са пейстнали линк вместо attached file. При мен обаче, пък не се разтварят в голям размер при кликване, а се отварят в нов прозорец, но със същия малък размер.
vihro Отговорено Март 24, 2012 Отговорено Март 24, 2012 На заглавната страница не се, само на ВИП обявите горе, освен ако не е такава идеята.
Slacoth Отговорено Март 25, 2012 Отговорено Март 25, 2012 (Редактирано) Трябва да избереш кагетория и тогава ще видиш всички обяви с малки снимчици вляво. Снимките липсват само на началната страница, но там обявите не са сортирани по раздел инструменти. Което ме подсеща, че някой хора още не се ориентират правилно в категорийте. Например масово се продават ЕФЕКТИ в под-раздел КИТАРИ-ЕЛЕКТРИЧЕСКИ, а не в раздел КИТАРИ-ЕФЕКТИ. Редактирано Март 25, 2012 от Slacoth
musicman Отговорено Март 25, 2012 Автор Отговорено Март 25, 2012 ^ Ако цъкнеш на "Виж всички" Ще видиш последно добавените ( или там раздела върху, който си цъкнал ) със снимки. За сега има гратисен период в който правилата не се налагат строго. Но се надявам до месец-два да свикнат всички.
musicman Отговорено Март 26, 2012 Автор Отговорено Март 26, 2012 Бонусите са раздадени! Около 80 човека намазаха.
jkolarov Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Обмисля ли се плащане през Epay или EasyPay? Нямам нито пейпал нито moneybookers и не мисля да си правя. Или поне банков превод? Знам че няма готови модули за phpPRObid-a но пък не е трудно да се направи.
musicman Отговорено Март 26, 2012 Автор Отговорено Март 26, 2012 Обмисля се но май верификацията няма как да мине от там. Ще кажа когато има нещо готово.
Sasho_Crasho Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Само аз ли не мога да влизам от вчера? Error 503 : Service Temporarily Unavailable
Inkup Отговорено Март 27, 2012 Отговорено Март 27, 2012 Искам да попитам как мога да виляза със съществуващия си акаунт от форума в базара при положение, че влизам през Туитър (това се наложи тъй като системата ми затри стария акаунт един щастлив ден и не ми се искаше да си правя нов като newbies)?
musicman Отговорено Март 27, 2012 Автор Отговорено Март 27, 2012 Направи си нов акаунт в базара с потребителското ти име тук. После ми пиши лично съобщение и ще оправя нещата. Но в базара няма да може да влизаш с Туитър за сега.
mexico Отговорено Март 27, 2012 Отговорено Март 27, 2012 Аз също съм за плащане и верификация през Epay.
n1k0 Отговорено Март 29, 2012 Отговорено Март 29, 2012 Могат ли да се пращат ЛС на потребители в базара (като тук)? Нещо не намирам такава опция...
Recommended Posts