zigi Публикувано Юни 1, 2006 Share Публикувано Юни 1, 2006 Имам хармоника с 10 дупки зех си я оня ден, ама не мога да намеря свястни таблатури на разни песни. Мож ли да ми препоръчате някои таблатури или програмка за хармоника а и също как тряя да се свирят единични тонове ако може да ми кажете, защото използвам само У метода с езика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 harp.ru Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zigi Отговорено Юни 2, 2006 Автор Share Отговорено Юни 2, 2006 Ц, не го отваря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радослав Отговорено Август 11, 2006 Share Отговорено Август 11, 2006 Хей, Зиги, я кажи от къде си я взе тази хармоника , щото аз от доста време си търся, но не мога да открия. От смърдящата столица на боклука /София/ съм аз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Август 11, 2006 Share Отговорено Август 11, 2006 harp.ru Абе harp не е ли арфа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zigi Отговорено Август 11, 2006 Автор Share Отговорено Август 11, 2006 Ми по музикалните магазини иг има иначе харп е арфа да ама сайта си е така мерси се пак аз отдавна си намерих но така и не се научих да бендвам свястно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 14, 2006 Share Отговорено Август 14, 2006 (Редактирано) време трябва. и аз не мога още а хармоники продават в почти всички магазини Редактирано Август 14, 2006 от RockoBG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
t-rex Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 Ми по музикалните магазини иг има иначе харп е арфа да ама сайта си е така мерси се пак аз отдавна си намерих но така и не се научих да бендвам свястно... аз се научих след две седмици упорито духане и смучене. не си чувствах устните. после всичко някак си потръгна. нямам обяснение просто се получи. тъй че дерзай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 много интересна тема, и аз имам ама така и не намерих време да се науча. Поне някоя техника ако можете да споделите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Август 30, 2006 Share Отговорено Август 30, 2006 Пешо дай ми мейл да ти пратя една школа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 30, 2006 Share Отговорено Август 30, 2006 Я вижте ТОВА Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 30, 2006 Share Отговорено Август 30, 2006 Пешо дай ми мейл да ти пратя една школа Тони, дай и на мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tod79 Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 Колко пари струва хармоника с 10 дупки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 7 до 50 лв. и нагоре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 точно щях да пускам тема откъде да си купя хармоника. кажете къде има евтини, искам да свиря ennio morikone - man with harmonika. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts