lyu_records Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Здравейте колеги, на скоро си взех усилвател FENDER FM100H глава транзисторна. Та понеже до момента съм ползвал главно процесори дилемата ми е следната. Искам повече гейн, Драйва на главата е хубав но му липсва малко повечко гейн. Та дайте насока кои камиончета биха свършили работа през драйва на главата, пък аз ще пробвам. За сега аз се сещам само за MXR distortion+ но не съм пробвал такъв никога само съм чувал добри отзиви. Благодаря! Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 5, 2012 Отговорено Януари 5, 2012 (Редактирано) Boss метълзоун,гарантирано дж-дж,дори през транзисторни вермони. Редактирано Януари 5, 2012 от Hillbilly 1 Цитирай
Mairomaster Отговорено Януари 5, 2012 Отговорено Януари 5, 2012 Хабе, той като чели, нещо за boost-ване имаше предвид, не че метъл зоун-а не може и така да се използва, но не е най-популярната му употреба. Колега, темата е дъвкана 100 пъти, разтърси се в раздела, а и в интернет има доста информация. Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 5, 2012 Автор Отговорено Януари 5, 2012 ^Точно това имах предвид. Та знам че е дъвкана но я пуснах с целта да видя мнения на хора които свирят така и са минали по този път. Целта е на кратко да се изкажат впечатления от различни ефекти! Ма като се поогледах май се нахвърлям върху една играчка на EMG Цитирай
MrDeath Отговорено Януари 5, 2012 Отговорено Януари 5, 2012 Boss sd1, ds1, абе всичко дето е овърдрайв. Тюбскриимър, файърсаунд, разни други бутикови, милиарди са опциите. Най-евтиният вариант е с със сд1 на босс и няма да е много лош. Ще посвириш така и ще ти писне като трябва да натискаш 2 педала едновременно, за да минеш на чиста китара. Цитирай
Svanio Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 (Редактирано) нелоша опция за 60лв. се продава тук Редактирано Януари 6, 2012 от buy&sell Цитирай
Recommended Posts