Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здравейте,

чудя се къде да поръчам да ми правят платките за усилвателя и реших да попитам тук.

прототипните бройки съм ги направил на монтажни платки но не ми харесва така и искам да е както си му е реда - на двустранни платки, лакирани, надписани и т.н.

предпочитам да не е "сириус" , че програматора дето си взех е с тяхна платка и не ми харесва.

направил съм си схемите и опроводяването на "ПРОТЕУС".

някакви предложения за Варна или България?

между другото да ли ще се навият за по 1 бройка??? защото те не са големи, но пък общо всички може да докарат почти А4 формат.

п.п. по добре някъде да ми ги направят че не ми се занимава сега и да преоборудвам стария принтер да рисува платки... покрай този усилвател ще натрупам оборудване и доста знания хахаххаха

Отговорено

Тъкмо щях да пускам и аз такава тема. :greenball:

Печатането върху трансферна хартия не става ли на Inkjet? :unsure:

Благодаря на колегата g_vayov, че спомена въпросната фирма, защото наистина не ми е до ецване у дома и после да се чудя къде да изхвърлям използвания разтвор.

Отговорено (Редактирано)

За една бройка където и да отидеш ще те обръснат, особено ако искаш двустранна със солдер маска и бял печат. Само шаблоните ще струват повече от платката. Сметни си сам с калкулатора на Селектра, като имаш предвид, че те не са от скъпите фирми.

Редактирано от Gregg
Отговорено

^ Да не кажа, че селектрата е една от от евтините фирми, но за сметка на това качеството не е особено добро и имат разни ограничения. Иначе за разни по-груби неща са супер!

Отговорено

даааа, никак не е евтино - А4 както си му е реда - излиза около 130лв ... а едностранно А4 без солдер и бял печат - 43лв, вторият вариан по ми харесва като цена, но ще видим програмата какво ще каже за едностранна и мостчета...

Отговорено

Имам познат, който си прави платки, ама за тази солдер маска и бял печат не бях чувал... Ще го питам дали слага такива джиджавки и дали ще се навие да ти направи платката ;)

• 3 months later...
Отговорено

^ Едва ли някой е ползвал услугите им - сметнах нещо набързо в калкулатора им за платки и ако изчислява правилно - няма по-скъпа изработка в БГ.

Отговорено

За бившите СЕТ АД, настоящи Щайнер Електроникс, мога да споделя наблюдения от личен опит, във връзка с работата ми. Нещата им са на добро ниво, определено. Не мога да коментирам цени, но и ние поръчваме в големи количества, така, че няма и да са определящи. Можете да видите какво предлагат и следните две фирми:

http://www.micron20.com/

http://www.sps.bg

Отговорено

Преди няколко години ползвах услугите на Микона 07.

Цените бяха доста ниски. Напр. А4 формат с около 20 малки платки, разпробити и калайдисани-

около 20 лв. Аз им давах файловете на платките правени на Protel.

Качеството наистина не е високо но и платките нарочно ги правех с не толкова фини пътеки и бях доволен

За съжаление им изгубих телефоните. Имат един мейл в yahoo на който не отговарят.

Моля някой ако има актуален телефон да ми го прати на ЛС.

Поздрави !

Отговорено (Редактирано)

МИКОНА 7 ЕООД

Телефон: 974 62 91; 974 62 93

e-mail: mikona7@intech.bg

Дано да е актуална информацията.

Редактирано от L.K.
Отговорено

http://www.set.bg - някой ползвал ли ги е и какви са отзивите ви? :)

Бяха ми комшии, живеех до завода :)

А иначе, нямам лични наблюдения за качеството, но от приятели знам че продуктите им са хубави и не много скъпи, естествено, колкото повече, толкова по евтино