Jump to content
Българският форум за музиканти

Стойност на китара


faithless

Recommended Posts

Здравейте,

Пиша относно стойността на една стара китара, която искам да продам, но истината е, че не знам каква цена мога да й предложа. Става дума за стара Кремона с две дупки, не съм запознат, но четох, че това е стара естрадна българска китара. Проблема е, че не знам колко е стара, защото на бележката която е залепена вътре в самата китара липсва дата на производство.

 

Ето малко снимки:

1. http://prikachi.com/images/304/4109304D.jpg

2. http://prikachi.com/images/298/4109298n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо я подари на някой, който иска да свири но няма възможност да си купи китара. Аз лично повече от 20-30 лв. няма да ти дам за ... даже не знам как да нареча нещо приличащо на китара!

 

Герги

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложи я на хора, които търсят инструменти за украса ;) Ще вземеш пари за каса бира/бутилка хубава водка ;)

 

"През балкона!" - стига деее :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С това нещо най - много да зарадваш някое дете което няма възможност, ако си мислиш че това е антика и можеш да и вземеш 200-300лв се лъжеш, максимум ама максимум 20лв от някои щедър човек, ;) просто не си струва, както ти казах подари я, аз имах една подобна, само че черна пак с две дупки и една орфей и ги дадох на домът за деца в Каспичан, така че с 20 лв по богат няма да станеш, но някой би бил много радостен от това ;)

Успех

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6-та е извън грифа,цирк,ако ще се дава на деца да се учат трябва поне да е интонирана тая подпалка,иначе ги отказвате от музиката,,,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.