beatle Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Fruity loops ми харесва най-много.Най-забавна е бързо се схваща!Като играчка е! Цитирай
f1_sound Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 beatle че то фрутито си и звучи като играчка Мухахахахахах Майтап Пробвай има по сериозни софтуери Цитирай
Steppenwolf Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Ами как няма да е като играчка, след като си е играчка. А Reaper... дръпнах го. Много лекичък и приятен, ще го имам предвид. Цитирай
LOE Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Fruity loops ми харесва най-много.Най-забавна е бързо се схваща!Като играчка е! защо като след като Цитирай
beatle Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Не се занимавам сериозно със софтуер.Пробвах CU base(не съм сигурен да ли така се пише)и не ме накефи,а фрутито наистина е играчка-аз съм дете ! Цитирай
richi Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Искам да ми кажете кои са най - добрите програми за музика, откъде си теглите семпли и т.н.Благодаря! Аз лично ползвам различни програми в зависимост от това какво правя. За миди Cakewalk за аудио Sound Forge за многопистов запис Cool Edit или ACID Цитирай
Fortissimo Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Надявам се скоро да имам лицензен Nuendo 3.2 и WaveLab 6 , ако хвана някоя отстъпка ша доидат на 2500 евро двете. Цитирай
VOSTOK Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Аз си ползвам ФЛ студиото за барабани, басове и тук-там електроники, пък после си пиша китарите на Куледит. Естествено, нямам претенции за качество, но за превюта на парчета, а и е така, да се накефя, да си посвиря - стават. Цитирай
f1_sound Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 VOSTOK прав си в крайна сметка ако го правиш за кеф и нямаш претенции всяка програма която ти доставя удоволствие става Цитирай
DJ Alex Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 FL Studio, вече 7-ма година май ще стане. Ще помоля само да не почваме старата война, коя програма за какви SHITS става . Мен ме кефи, звука е на добро ниво, много гъвкава, нищо общо с разпространеното мнение, че е детска и не става за нищо (и то най-вече от хора, които или никога не са работили с нея или са сядали за малко да я пробват , а също и заради странния интерфейс и др.), а и всичко според мен си зависи от това кой с какво е свикнал и кое му е най-удобно и бързо за работа . С нея си правя абсолютно всичко от А до Я с помоща на малко допълнителни VSTi plugins (така или иначе без допълнения не може, особено като правиш разнообразна музика). Единствено прибягвам от време на време до помоща на Audition (бившият CoolEdit, с него съм от излизането му сигурно ), за окончателна обработка, като мастериране (докъдето мога де ). С нея съм правил както електронна, така и по-акустична музика, soundtracks, рок, хип-хоп, най-вече експериментална музика, смесена от One-Shot samples, СИНТОВЕ (VST), живо аудио, вокали... абе всичко що го има и върши работа . Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 аз съм писал и други пъти че ползвам TRACKTION на Маки и съм много доволен също много лекичка и пъргава. А относно REAPER-а не знам нищо но съм доста любопитен и ще я пробвам задължително. F Loops........еееееееех FL Studio........аз преди го ползвах за дръм машина преди да се понауча да работя с по-сложни програмки и може да няма кой знае какъв саунд ама е полезна!!! Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Ползваме само легален софтуер, и си го купуваме... най добрия софтуер е легалния софтуер! чак сам не си вярваш Цитирай
DJ Alex Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 ...еееееееех FL Studio........аз преди го ползвах за дръм машина преди да се понауча да работя с по-сложни програмки и може да няма кой знае какъв саунд ама е полезна!!! Малко противоречиво звучи. Така и не става ясно: Научил си единствено как да го ползваш като дръм машина, затова си преценил, че е лесен и елементарен и си решил да минеш на по-сложен софтуер... ... а туй дето го каза накрая за саунда май беше от куртоазия Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Ще помоля само да не почваме старата война, коя програма за какви SHITS става . Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 ...еееееееех FL Studio........аз преди го ползвах за дръм машина преди да се понауча да работя с по-сложни програмки и може да няма кой знае какъв саунд ама е полезна!!! Малко противоречиво звучи. Така и не става ясно: Научил си единствено как да го ползваш като дръм машина, затова си преценил, че е лесен и елементарен и си решил да минеш на по-сложен софтуер... ... а туй дето го каза накрая за саунда май беше от куртоазия Нищо подобно драги!!! Преди да се запозная с Кубези и т.н. щъках само с ФЛ. Правил съм доста неща на него и смея да твърдя че е добра програмка но за определени неща.Относно куртоазията няма да коментирам. Напълно искрен съм!!! Моите уважения просто не съм се изразил ясно най вероятно А тема та е способна да предизвика още една Балканска война(да не казвам световна) Цитирай
Recommended Posts