Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Това е кавър на Джо сатриани

Китара: Харли Бентън Лес Паул

Кубе: Peavey vypyr 15

Китарата е със сменени адаптери DIMARZIO :)

Моля да оцените, и да критикувате, за да мога да си премахна грешките ;)

Поздрави

• 4 weeks later...
Отговорено

Ами мога, но попринцип не знам как да запиша видео ^_^ Смисъл аз записвам през ампа и после на лаптопа в Audacity, бихте ли ми препоръчали програма, с която, да речем имам видео камера записвам и после да смеся да сложа звука от Аудасити и клипа, само че да е качествена програмка, не Movie Maker :) Благодаря

Отговорено

Не ти трябва видео камера ,може и с телефон да запишеш -пак ще стане ако имаш желание де!

Ако наистина си в такава форма /която показваш горе/ ще те взема в новата си група!

:cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Имаш впредвид Нови Пазар!

Много добре знаеш от къде съм !

Щом имаш камера очакваме записа на изпълнението ти!

Ако не ти се занимава си признай поне как си записал Сатриани по добре от него!?!

Редактирано от rockfire
Отговорено (Редактирано)

FoolofRemorse, с истинско име Ицко, учещ в езикова гимназия, доскоро се оплакваше, че

Родителите ми не ме подкрепят

Не е добре за развитието ти като музикант да послъгваш най-вече себе си! Ама на твоята възраст(около15г) е нормално да търсиш признание и уважение за постиженията си, които засега не си ни показал!

Редактирано от Лими
Отговорено

Той може и да свири ,но ако за няколко месеца е стигнал средно ниво трудност на Сатриани с това изпълнение-значи имаме нов млад виртуоз във форума и заслужава да му отдадем уважение и аплодисменти! :bravo:

Обаче,ако е копнал нечие изпълнение и го постнал като свое -просто не е уцелил нивото... :no: