FoolofRemorse Публикувано Ноември 23, 2011 Публикувано Ноември 23, 2011 Това е кавър на Джо сатриани Китара: Харли Бентън Лес Паул Кубе: Peavey vypyr 15 Китарата е със сменени адаптери DIMARZIO Моля да оцените, и да критикувате, за да мога да си премахна грешките Поздрави 1 Цитирай
synchu Отговорено Ноември 23, 2011 Отговорено Ноември 23, 2011 Линкът е грешен или парчето е отбелязано като private. Цитирай
rockfire Отговорено Декември 17, 2011 Отговорено Декември 17, 2011 Браво момче,до миналата година търсеше учител за китара сега свириш Сатриани по добре от оригинала! Можеш ли на видео да ни покажеш същото Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Декември 18, 2011 Автор Отговорено Декември 18, 2011 Ами мога, но попринцип не знам как да запиша видео Смисъл аз записвам през ампа и после на лаптопа в Audacity, бихте ли ми препоръчали програма, с която, да речем имам видео камера записвам и после да смеся да сложа звука от Аудасити и клипа, само че да е качествена програмка, не Movie Maker Благодаря Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 19, 2011 Отговорено Декември 19, 2011 Браво! Много добър кавър!! Цитирай
rockfire Отговорено Декември 24, 2011 Отговорено Декември 24, 2011 Не ти трябва видео камера ,може и с телефон да запишеш -пак ще стане ако имаш желание де! Ако наистина си в такава форма /която показваш горе/ ще те взема в новата си група! Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Декември 25, 2011 Автор Отговорено Декември 25, 2011 Имам си камера с Full HD запис, ако си някъде край Шумен, бих се радвал да се запознаем Цитирай
rockfire Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 (Редактирано) Имаш впредвид Нови Пазар! Много добре знаеш от къде съм ! Щом имаш камера очакваме записа на изпълнението ти! Ако не ти се занимава си признай поне как си записал Сатриани по добре от него!?! Редактирано Декември 25, 2011 от rockfire Цитирай
Лими Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 (Редактирано) FoolofRemorse, с истинско име Ицко, учещ в езикова гимназия, доскоро се оплакваше, че Родителите ми не ме подкрепят Не е добре за развитието ти като музикант да послъгваш най-вече себе си! Ама на твоята възраст(около15г) е нормално да търсиш признание и уважение за постиженията си, които засега не си ни показал! Редактирано Декември 25, 2011 от Лими Цитирай
golfabitch Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 Какво имат общо родителите?Момчето ако има желание ще си свири и без тяхната подкрепа. Цитирай
rockfire Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 Той може и да свири ,но ако за няколко месеца е стигнал средно ниво трудност на Сатриани с това изпълнение-значи имаме нов млад виртуоз във форума и заслужава да му отдадем уважение и аплодисменти! Обаче,ако е копнал нечие изпълнение и го постнал като свое -просто не е уцелил нивото... Цитирай
Recommended Posts