RockoBG Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 Благодаря!!!Сега ако ми кажете и как да добаяв малко яркост - цена няма да имате tmpg ecoder - версия след 3. има филтри вкл брайтнес и контраст. ако няма да кълцаш е Но1, също с Virtual Dub. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 А ако искам и да кълцам и евентуално да добавя надпис ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 първо беше само вмв, после и яркост, направо трябваше да те опътим към примиерата, там поне всичко може да се прави. Но както вече споменах е сложно, продуктите на ulead са по интуитивни, може да се пробваш с тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 ами според мен ми трябват някакви дреболии.. аз имам една такава програмака ама за снимки. Не е фотошоп. Та си мислех за нещо дребно за филмчета ако има Щото не ми се занимава да уча Адоба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 (Редактирано) Вегас, премиера или каквото и да е друго - положението е следното: 1 леър -основно видео над него 2 леър - втора картинка израязана по цвят, надпис, картинка в прозорец и мн.др. Надолу нещата са същите като в нуендо, кюбейз, аудишън и т.н. 1 аудио леър - глас 2 атмосфера 3 ефвкти и т.н. вместо инструменти В момента нямам инсталиран вегас, но мисля, че и той експортва ВМВ и ВМА. Направо карай с него има си готови текстови темплейти, които се анимират много лесно. филтрите ясно. Вегас и Авид имат една много основна разлика с всичкиостанали продукти от тоя род МОЖЕШ да редиш транзишъни между парчетата на всеки един трак (леър). Авида е по-про насочен (и е най-добрия принципно шегичка) Доакато вегас е супер достъпна програмка като работа имам предвид м/у другото не съм съгласен, че премиера има повече възможности от вегас по дефолт и без джелезо, както се ползва на 90% у нас. Редактирано Май 19, 2006 от RockoBG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 23, 2006 Автор Share Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) малко не разбрах само как се вкарва текст във Вегас 6 :think: :wall: HELP ! ахаааа, получих отговор на ЛС номера е медиа генератори, шорткъта е ALT+9 Редактирано Май 23, 2006 от peshoy2k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 23, 2006 Share Отговорено Май 23, 2006 Вчера правих една касетка на ДВД. Използвах случая и пробвах поредната доза софт за видеообработка. Sony Vegas - оказа се поредната летва. Инсталира 14 хиляди софта, М$ бози, .НЕТ лайна, SQL тъпотии и още една камара напълно излишни гадости. И накрая се оказа, че е куц. Sonic DVDit Pro - няма нищо "Про" в него. Боза. Ulead MediaStudio Pro 8.0. Уважавана от мен компания, но по някаква причина кепчъра не тръгна. Да им имам програмистите на тия ахмаци!!! Adobe Encore DVD 1.5 - ужасно тежък, ужасно кух. Няма импорт на чаптъри, eдит по темплейтите само във Фотошоп, изкара ми 14 грешки, а се оказа и че нещо не може да смята нужния капацитет по диска и ми даже двойно по-голям, а уорнинга беше фейк. Фаворита ми си остава Ulead VideoStudio 9 :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 24, 2006 Автор Share Отговорено Май 24, 2006 :think: може би трябва да се прави оптимизация за работа с видео, дали тя е обратната на тази за аудио :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Май 29, 2006 Share Отговорено Май 29, 2006 Премиерче + Енкорче, ако знаиш какви убави ДВД-та могат да се правят.Няколко аудио леъра, субтитри, а пък за титле менююютатааа ухааа. Ама си требе време, за два три чса не се учат. Не че са хваля ама за 3 години само с премиер работя, макар че на моменти 600 гига хардове не ми стигат, ма по цял ден почти сам с него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Май 29, 2006 Share Отговорено Май 29, 2006 Премиерче + Енкорче, ако знаиш какви убави ДВД-та могат да се правят.Няколко аудио леъра, субтитри, а пък за титле менююютатааа ухааа. Ама си требе време, за два три чса не се учат. Не че са хваля ама за 3 години само с премиер работя, макар че на моменти 600 гига хардове не ми стигат, ма по цял ден почти сам с него. Пускай по някоя сватбица и на нас чакалите Се тая на к'во бачкаш - компресиите са едни и същи. Ако имаш джелезо, пестиш време. Само тоя юлийд к'во му харесват хората не знам. С Муви мейкъра на Виндоуса се праят същите работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 Само тоя юлийд к'во му харесват хората не знам. С Муви мейкъра на Виндоуса се праят същите работи. Верно? Кепчър директно 2 MPEG-2 и експорт в ДВД формат с менюта? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 Тук има малко инфо за много желаещи. Харесвам Virtual Dub за непретенциозни неща. за Musicman препоръчвам WinAVI Video Converter . Много е лесен за употреба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts