serengeti Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Подтикнат от 1-2 други теми,бих искал да знам как може да се подпомогне форума със средства,които по прозрачен начин да става ясно за какво се дават.Продал съм доста от инструментите си тук и бих искал да предложа да се остави една важна тема в "Продава" където всеки който е осъществил успешна сделка например може по собствено желание да остави 1-2 дори колкото желае повече лв.Мисля че собственика на китара която се продава за 1000 и кусур лева може да си позволи това.Линк към Paypal или друга система за разплащане и т.н. Моля не ме заплювайте,Благодаря за Вниманието. 3 Цитирай
rockfire Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 Форума си има сметка за дарение и се събираха по разни поводи такива!Попитай Рафо,ще ти отговори! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 Баси, не мога да повярвам, че виждам такава тема Сега сериозно... за да помогнеш на форума не е нужно да даваш пари, има много начини. Но ще седна да напиша няколко варианта в скоро време. 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Темата радва. Аз също съм за някакъв вид "съпорт" бутон или "членски внос"-има хора, които могат да си позволят, има и такива, които не могат, за целта нека да е по желание, но на видно място. И не е нужно членският внос да ти дава някакви привилегии-мен примерно ще ме кефи, че съм улеснила с нещо финансовата страна на поддръжката. 1 Цитирай
Басурендер Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Мисля, че най-много можеш да помогнеш на форума , като продължаваш да пишеш в него Вяра ..... 4 Цитирай
valitchy Отговорено Ноември 3, 2011 Отговорено Ноември 3, 2011 До отдела по мърчандайзинг: как да се сдобия с една такава T-шъртка до 10.11.(демек: спешно ), много са оригинални! (искам да я купя за подарък на един музикант и приятел на форума, който не живее в бг и се надявам, че ще се изкефи, така също се надявам и да не види този пост), ще се радвам на положителен отговор. Поздрави за инициативата на автора на темата! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 3, 2011 Отговорено Ноември 3, 2011 ^ За съжаление няма как да стане до тогава Тея тениски ги правим с поръчки и стават за седмица - две, при това ако са поръчани няколко. Но идеята за мърчъндайза си я бива. Цитирай
rockfire Отговорено Ноември 3, 2011 Отговорено Ноември 3, 2011 Тениски прави бързо колегата http://forum.muzikant.org/user/28344-asparuh75/ и е пич!Мога да съдействам! 1 Цитирай
valitchy Отговорено Ноември 4, 2011 Отговорено Ноември 4, 2011 Страхотно! Ако шефовете поръчват (а би трябвало винаги да имате няколко резервни, нали в края на мача си сменяте тениските с противниковия отбор ) да ме имате впредвид +1 и ако има такава възможност искам от модела с червено шпиц деколте (яка гъзария) ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 4, 2011 Отговорено Ноември 4, 2011 Тези са изработени от специални "спортни" материи, не се намират навсякъде. В случай че се търси абсолютно идентична... Няма да стане къде да е... Цитирай
serengeti Отговорено Ноември 4, 2011 Автор Отговорено Ноември 4, 2011 Хубаво е,и трябва да се подкрепяме,дали ще е с фланелки(аз си купувам веднага една)или с някоя дребна сума.Чакаме бутон за кликане... Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Ноември 5, 2011 Отговорено Ноември 5, 2011 Супер, радвам се, и аз на драго сърце бих подпомогнал форума Може Админите и Модераторите да поръчат примерно 50-60 тениски, аз мисля, че при толкова правят прилични отстъпки, та да ги продавате тук с надценка 3-4лв. С удоволствие бих си взел 3-4, а това с паричките пак е добро, но мисля, че не трябва да пише на профила на някой примерно, дали е дал или не, защото се делим така Лек ден Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Ноември 5, 2011 Отговорено Ноември 5, 2011 но мисля, че не трябва да пише на профила на някой примерно, дали е дал или не, защото се делим така Това пък отде го измисли бре, момко?!?! Цитирай
serengeti Отговорено Ноември 15, 2011 Автор Отговорено Ноември 15, 2011 http://forum.muzikant.org/topic/112336-burny-les-paul-custommxr-flanger-m101/page__view__findpost__p__701980 2 Цитирай
savov Отговорено Януари 22, 2012 Отговорено Януари 22, 2012 (Редактирано) ...Но идеята за мърчъндайза си я бива. Хубава идея, наистина! Тениски, шапки... Тази година може да успея да събера отбор от съфорумци за турнира по баскетбол (стрийтбол) във Велико Търново, така че ще е супер и ние да имаме подобен форумен екип. Вече има рекламни къщи навсякъде и не е проблем всеки да си направи сам....но е хубаво да си ги правим еднакви и да има в крайна сметка и някаква полза за форума и сайта. Помня, че имаше преди време и тема за лепенки за колите ни. Какво стана с тази идея? Има ли вече такива...кой ги разпространява? Може да си имаме и календар, който всяка година да си разпростарянаваме. Редактирано Януари 22, 2012 от savov Цитирай
Recommended Posts