the_pazzo Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Здравейте, кажете си мнението за това камионче, че нещо ми допадна, а и цената му от 250лв. не е толкова висока за такъв драйв. Семпли и ревюта: http://www.tcelectronic.com/dark-matter.asp http://www.dirtbox.net/features/reviews-archive/tc-electronic-dark-matter-distortion/ http://proguitarshop.com/tc-electronic-dark-matter-distortion.html Цитирай
spineless Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 Има ли нещо общо с Porcupine Tree? Цитирай
TubeFan Отговорено Декември 7, 2011 Отговорено Декември 7, 2011 Какво стана с този ефект, колега, успя ли да го пробваш на живо, че и аз съм заинтригуван. Цитирай
the_pazzo Отговорено Декември 10, 2011 Автор Отговорено Декември 10, 2011 Така и не успях да го чуя на живо. Взех си Wampler Pinnacle ,от който съм много доволен. Цитирай
serengeti Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Абе вижте на ревюто тоя свири с китара за 3к евро и амп за 1к,и очаквате да разберете как ще се държи с вашия риг.Та дори с един овердрайв от patzo за 45 лв. ще накарам това чудовище да врещи като ранено.... Цитирай
golfabitch Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 На мен ми е интересно как при такава висока цена на гиъра му има доста голям брум? Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 (Редактирано) Всички китари със сингъл коил адаптери имат брум, независимо от цената си (с изключение на някои със специални активни заглушаващи системи / Suhr) Ампът не е никак лош, но струва под 1500 euro заедно кабинета (не че е малко, но все пак съвсем друга ценова категория от споменатата по горе). А иначе наистина драйвът няма да звучи така в Фендер Фронтман със сигурност Редактирано Декември 11, 2011 от kolio_k Цитирай
iliev.p Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 kolio_k - Както винаги безпощадно точен, колеги винаги взимайте мнението му за вярно защото той винаги говори от позицията на личния опит,а не този му казал, друг споделил, много пъти съм се допитвал до него и никога не ме е подвеждало неговото мнение,благодаря му за което. Няма лоши ефекти стига да знаеш какво търсиш(звучене)и да се събразиш на какъв гиг ще го ползваш,звученето на ефекта зависи на каква апаратура и инструмент ще го ползваш най вече. Казано образно не можеш с трабант да вдигнеш 200 километра в час.Винаги семплите се предлагат на хубава апаратура,не пропускайте този факт,затова най правилния начин е личната проба на този който ще купува дадената стока, успех. Цитирай
Blagoy Nikolov Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 При тази цена да се поръча на сляпо не мисля, че е голям проблем. Ако не ти хареса го продаваш, все пак е TC Electronic, т.е. продаваем е. Иначе на семпли звучи доста приятно според мен. Цитирай
Recommended Posts