Jump to content
Българският форум за музиканти

Слепи пеперуди


herz07

Recommended Posts

Още не сме го омешали,така,че давайте ценни съвети какво да променим.За темпото е ясно ,че се клати,защото го писаха без метроном,но това е положението,все пак им е първо парче и ще приемат градивната ви критика.

 

http://www.4shared.com/audio/0LwlDtlR/Peperudi__final_m1m162mp3.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро парче за демо запис! Нивото на звука обаче е постоянно променливо, парчето е малко дълго, за което аз бих премахнал елемента от 2:05 до 2:20. Инъче много добро и оригинално китарно соло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готино е, малко ме натоварват соло барабаните на припева (може би защото имат повече ривърб). От солото нататък парчето малко изгуби посоката според мен. Като смесване (ясно е, че е демо, но все пак), ритъм китарата звучи глухо на фона на всичко друго, а пък чинела доминира със своите високи. Просто може би трябва да го направите по-глух (да отговаря на останалия микс) или обратното - миксът да е малко по-"светъл". Има добри неща в хармонията.

Успех и дано продължите да мислите различна музика и да не попадате в капана на клишетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Където влиза ритъм драйв китарата и клавира направо умря. Или намалете китарката или я мръднете вдясно, а най-добре и двете според мен.

Самия звучец на китарата много рехав нещо, не записахте ли Месата? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за мненията ви!Постарахме се да се вслушаме ,вдигнахме клавирите,пообрахме железата,мисля и че вокалите са малко по-бистри,но за дикция е трудно да се намери програма,когато си записвал с пиърсинг на езика.Явно ще остане този http://www.4shared.com/audio/0LwlDtlR/Peperudi__final_m1m162mp3.html вариант.И аз съжалявам,че все още не бяхме взели Месата,да минем китарите през нея,но има време да я разтърсим и нея.Желая на всички много рок "Н"роллллл!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чух крайния вариант, мен ме кефи парчето, има много хубава мелодия.

Предполагам с времето и живите изпълнения вокалната линия ще се поочупи и ще претърпи положителни промени.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втория трак ми хареса повече.Чуват се по-отчетливо вокалите.Не знам защо ритъм китарата е доста омазана,без атака,ама може и такава да е идеята.Фуса и райда доста чаткат с много високи са и избиват доста.Солото потъва назад малко като ниво,иначе е интересно с уами педала.Идеята е готина и мелодията също!Давайте напред! :thumbs_up::punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам ,Миленски защо така се получи с китарата,пуснахме я през лампата на Миро уж,но явно Тонто така я чува,иначе Вяра е права,че с времето си легна всичко(това е записвано през март)и сега момичетата биха писали съвсем други партии,но пусти пари....Остава оптимизма за следващото!Поздрави!

Редактирано от herz07
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.