Jump to content
Българският форум за музиканти

room101

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от room101

  1. Много добро парче за демо запис! Нивото на звука обаче е постоянно променливо, парчето е малко дълго, за което аз бих премахнал елемента от 2:05 до 2:20. Инъче много добро и оригинално китарно соло.
  2. room101

    Extremum

    Трябва да има по-вече групи с пеещи басистки.
  3. room101

    Fotd

    Басиста с дългите бели чорапи направо кърти мивки!
  4. Бандата е О.К., но това не е вашият певец!
  5. room101

    Meshuggah - Bleed

    Браво пич!Добра китара, но звука на записа е кофти. Инъче поздравления за Meshuggah.
  6. Много добро!Кефи максимално. Харесват ми тесни репетиционни, случайни фенки, гледащи тъпо и най вече басисти с много вдигнат бас /разбирай колана/.
  7. room101

    G. Rock

    Тая група естествено няма никакво бъдеще, особено с тези 2 певици, които са като сестри Аджови... Намерете си добър певец/певица/, инъче няма смисъл за труда.Не знам кой мисли, каква музика да свирят, но определено тези кавъри на гадни групи от 80-те не е музиката, която е за свирене на живо. Китаристката определено не е за тая банда, поне едно ниво е над останалите и трябва да си потърси друга банда отговаряща на нейните възможности, но с друг имидж.
  8. room101

    Ira Deum - Lobotomy

    Много добро, особено за 93-та!
  9. Виж това: Правено е само с барабани и лаптоп, без външна звукова карта, като е записвано и смесвано с REAPER. Мисля, че за ниво демо е достатъчно.
  10. room101

    Death - Metal проект

    Това е дълга история....всъщност ние сме интернет банда и никога не сме се виждали. Китариста е американец от Ню Йорк, който израща записани китарите, а аз записвам барабаните и ги смесвам. По дълбок ъндърграунд от това едва ли има, но ще ми е интересно да чуя мнения... Ето няколко парчета:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.