Явор тъпото Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Дами и господа, съфорумци и съфорумки, за тези, които все още не знаят и за онези, които все още не са в час, представям ви най-яката, най-обещаващата и най-уникалната българска рок-група!!! Призовавам Ви да ходите на техните концерти, да купувате техните албуми, защото скоро ще станат първата българска група, популярна в цял свят!!! Ние сме "5-то чувство"!!!
blr Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Ами от Кения добре ти го вкарах, сега пък реших да ти го втъкна от далечен Пакистан, един такъв мазен, тлъст и космат IP Кажи сега как ти влиза, понася ли ти, комфортно ли ти е, густо ли ти е и прочее, че на мен някак си ми се струва доста хлабав ауспуха ти, явно е разработен отдавна Наистина ми е жал за психично болните като теб. 2
valitchy Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 (Редактирано) А ще ни удостоиш ли с голямата чест да ни кажеш и името на групата? пардон: моля да ме извините, че не се обърнах на "вие" към вас в множествено число, забравих, че не сте сами Редактирано Септември 30, 2011 от VALITCHY 1
misterj Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Дай боже да станете. Иначе не ми харесват снимки с китари, барабанчета............. То е ясно, че рок не се свири с гайда. 2
VSTi Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 към зета... нямам думи, това тиин форум ли е или за музиканти, а и вие музиканти ли сте или......ххх? просто те моля да не ми представяш нищо. 2
stomanow Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Интересен е днес форума .Zeta,кой от четиримата си ти?
IgniteAll Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Плешивичкото момченце с умното лице е потребителят, който пише.
VSTi Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 нещо ми напомня тоя поглед..... деменции, комплекси... жалко за другите от бандата, и не е ясно дали участват в тия писания? 1
blr Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 И къде му е цигулката, има вид сякаш току-що я е глътнал. Съвсем не са наред нещата. Дано да се успокои момчето и да спре да се излага пред толкова хора. 2
Viara Ivanova Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 И аз чакам с нетърпение да чуя музиката ви.
blr Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Еййй, Вяра! Много се зарадвах да те чуя преди малко при Томата, а парчето беше супер сладко.
Viara Ivanova Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Благодаря ти за подкрепата! Много мило.
Явор тъпото Отговорено Септември 30, 2011 Автор Отговорено Септември 30, 2011 Ето ни отново нас, красиви, талантливи, все по-известни... Към Вяря - благодаря ти за интереса, ето тук може да чуеш някои наши парчета: Там имаме и снимки от някои наши лайв-забивки, повярвай ми, къртим здраво !!! Между другото, ти си страхотна вокалистка, бихме се радвали да направим някой съвместен проект!!!
blr Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Че си красив е видно от снимката, определено имаш талант да се държиш неадекватно, а днес се сдоби и с печална известност във форума.
Явор тъпото Отговорено Септември 30, 2011 Автор Отговорено Септември 30, 2011 ^ От твоето конкретно мнение репутацията ни едва ли ще пострада, все пак ние сме музиканти, при това родени такива, а хората гледат таланта, както са казали мъдрите, ако мога да ги перефразирам, по думите посрещат, по таланта изпращат!!!
Recommended Posts