sw1tched Отговорено Септември 27, 2011 Автор Отговорено Септември 27, 2011 Heafy, Радвам се, че ти е харесал. Не разбрах дали си за/против идеята 5-те песни да се включат в общо CD? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 Честито на авторите! за/против идеята 5-те песни да се включат в общо CD? За. Цитирай
kanavkaa Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 Поздравления на всички участвали в начинанието и от мен. Радвам се на ентусиазма ви и пожелавам следващия път да сте и по наясно с това, което смятате да правите. Може би тогава ще има и по голям интерес, а и повече участници. Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 28, 2011 Автор Отговорено Септември 28, 2011 Spaghetti, DYLGIQ, имате ли skype? Ако имате пишете ми 1 ЛС с ник-а, да ви добавя и да обсъдим нещата. На останалите вече писах по skype и чакам отговор. Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 29, 2011 Автор Отговорено Септември 29, 2011 Трябва да решим какво да правим за текстовете и вокалите на всички песни без The Cure is a Shotgun, която си има и която вече обсъдих с Heafy. С други думи търсят се доброволци за: Cold Fusion Roba Troubles Lex Non Scripta Към Lord Of Darkness: доколкото разбрах Viara Ivanova хареса твоето парче, може да го говориш с нея за евентуални вокали. Останалите, нека да кажат какви вокали биха искали за песента си и да се опитаме да намерим хора. Това не ми е силната страна, затова ако искате да докараме неща до край ще трябва да помагате Ако някой НЕ иска да има вокали в песента също е ОК, но е желателно това да е по-скоро изключение. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 (Редактирано) Имам предположения чий стил разпознах в Troubles, ще ми е интересно да поработя по нея, без значение сама или в екип, текст, вокали, бек вокали - каквото желае автора. Много ме изкефи. Разбира се, авторът може въобще да не се кефи на моята работа, но аз да си кажа каквото ми е на сърце. Успех с парчето! Редактирано Септември 29, 2011 от Viara Ivanova Цитирай
ultramega Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 Подозирам, че авторът много се кефи на твоята работа и за него ще бъде удоволствие, точно с теб да работи за записа. Даже съм напълно сигурен че е така! Цитирай
kirilsat Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 ^ Авторът знае мнението ми за парчето и ви пожелавам УСПЕХИ!!! С интерес, ще чакам резултата!!! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 (Редактирано) Знаех си хехех Докато го слушах, с Иван ( arebegai) се спогледахме и репликата беше: Ultramega! Много поздрави от него. Пиши ми в скайп да се разберем. п.с. е добре вееее. Господин Минус, ти си мъж! Редактирано Септември 29, 2011 от Viara Ivanova 2 Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 3, 2011 Автор Отговорено Октомври 3, 2011 Има ли развитие по някоя от песните? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 3, 2011 Отговорено Октомври 3, 2011 Тъй като при мен няма празен риф и момент за пеене , може ли просто да се пропусне тази фаза ? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 4, 2011 Отговорено Октомври 4, 2011 ^^По песента на Агоп - да. Текстът в първи вариант е готов. Първо мисля да изкоментираме с него и ако му се стори подходящ ще процедираме нататък. 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 4, 2011 Отговорено Октомври 4, 2011 Ако до два дни никой не напише текст за Роба на широколъшки, ще се пробвам на шекспирски. Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 5, 2011 Автор Отговорено Октомври 5, 2011 Тъй като при мен няма празен риф и момент за пеене , може ли просто да се пропусне тази фаза ? Според мен, ако се хване някой вокал ще може да си намери място в песента, но няма проблем ако предпочиташ да остане без. Бях ти писал в skype да се разберем за записите, но подозирам, че не си го получил. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Може и аз да съм пропуснал, но не се разбра от наградените парчета кое на кого е и не са те де. Ще ми е интересно да науча за авторите и на другите, ако самите те нямат нищо против. Относно реализацията на парчета, бих опитал да помогна с текст или превод на английски. Цитирай
Recommended Posts