Hillbilly Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 Тука съвсем изтрещеха децата,навремето по соца сме връзвали 2 китари към един вход на мощен ламов усилвател и си ядяха нивата,сега толкова ли е по-мизерно та да не си вземете по едно дисторшънче за 50 лв и комбо за толкова.. 2
liquid_death Отговорено Октомври 4, 2011 Отговорено Октомври 4, 2011 То дето ще се мъчите, направо свирете двама на една китара.Хем по-евтинко ще ви идва да сменяте струни, хем по-малка амортизация, хем ще спестите от преходник.Просто 4 ръце на една китара и така хем може да ви хареса някой чуждоземен продуцент, като нещо новаторско... 2
blr Отговорено Октомври 4, 2011 Отговорено Октомври 4, 2011 ...навремето по соца сме връзвали 2 китари към един вход на мощен ламов усилвател... Eee, ти поне си имал мощен, лампов усилвател. Аз какво да кажа като трябваше да надвиквам хард барабанист с MV3
venom942 Отговорено Октомври 23, 2011 Отговорено Октомври 23, 2011 (Редактирано) ще го обясня със схема: G1=Guitar1 G2=Guitar2 G1---------->[Procesor/Effect]---.....----[AMP]----Джангър G2--------->[Procesor/Effect(2)]---...---[AMP]----Джангър Така се постига най-добър резултат. Редактирано Октомври 23, 2011 от venom942
FoolofRemorse Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 (Редактирано) Извинете ме, че се намесвам такова нещо ли търсите ??? http://www.google.bg...9QEwBg&dur=2045 или http://www.google.bg...9QEwAw&dur=2766 само, че да не е 3,5mm Това са двата варианта, но както ти казаха звукът ще е по слаб, и е безсмислено ако свирите с двете китари на живо... Кво праим ако имате някоя песен с дист а другата китара е Clean ??? Малко нелогично, а и не мога да си представя ако сте 3 човека, как ще се бутате на горкият процесор... П.П.: Не е ли по добре да си вземете два процесора, и да ги ръгнете у един амп??? Редактирано Октомври 25, 2011 от FoolofRemorse
Parni_Valjak Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Ужасно ми липсва старата система за рейтинг. Ама много ми липсва... 3
Георги Тотев Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 (Редактирано) ^^ Ти чете ли въобще темата? П.П. Валяка ме изпревари! Редактирано Октомври 25, 2011 от Георги Тотев
Slacoth Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 имам 1 процесор и искам да го свържа с 2 или 3 китари хитро си го измислил, но ще останеш разочарован от резултата във всичките му варианти
musicman Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Едно време и ние така правихме, включвахме две китари в едно кубе Обаче тогава нямаше и кой да питаме ... Та сега на въпроса на колегата - не е разумно да включващ няколко китари в един процесор - няма да стане нищо. Ще трябва да се оборудвате с кубета ( може и малки ) и (или) ефекти. Освен това можете да си намерите и процесорчета на тънкина. От по-старите модели има за под 100 лв.
Recommended Posts