programista Публикувано Август 29, 2011 Публикувано Август 29, 2011 (Редактирано) Здравейте, Искам да питам кой в София може да ми направи тяло на Ibanez Iceman като това: Трябва ми само тялото с легло за грифа и отворите за адаптери и потенциометри.. може и без боядисване - само 'дърводелската' работа. Шаблони могат да се намерят в нета. Поздрави!! Редактирано Август 29, 2011 от programista Цитирай
Svanio Отговорено Август 30, 2011 Отговорено Август 30, 2011 Пепи Давидов и Валери Градинарски( <- Може би) Аз лично при първия не бих и стъпил. Да не правя "реклама", но най-добре се свържи с @BassTraffic или Диката - верно, не са от София, но мисля, че качеството би трябвало да ти бъде приоритет. Успех Цитирай
programista Отговорено Август 30, 2011 Автор Отговорено Август 30, 2011 ... но мисля, че качеството би трябвало да ти бъде приоритет. Да качеството би трябвало да е приоритет, но в този случай не е . Трябва ми по-скоро дърводелец от колкото лютиер. За този проект предимно визията е важна... и цената Цитирай
tatkoogi Отговорено Август 30, 2011 Отговорено Август 30, 2011 Вероятно ще виси на някоя стена? Успех!!! Цитирай
programista Отговорено Август 30, 2011 Автор Отговорено Август 30, 2011 Вероятно ще виси на някоя стена? Успех!!! не , ще се свири с много ефекти, които така или иначе ще замажат всеки лев над 200 .. евентуално може и две да направим , като втората ще е по-претенциозна. Цитирай
DILETANT Отговорено Август 30, 2011 Отговорено Август 30, 2011 Ако се обърне наопаки и се направи cutaway ще стане Fireman - китарата на Пол Гилбърт. 1 Цитирай
programista Отговорено Август 30, 2011 Автор Отговорено Август 30, 2011 Пол Гилбърт е "измислил" Fireman като е обърнал Iceman, а самия Iceman е доста стар модел- на повече от 30 години . Цитирай
DILETANT Отговорено Август 30, 2011 Отговорено Август 30, 2011 ^ Точно така. Пол Стенли свиреше с такава. Цитирай
programista Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 (Редактирано) нямам претенции относно материала.. какъвто евтин материал има подръка, за да стане евтино и бързо.. Редактирано Септември 1, 2011 от programista Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Аз бих препоръчал @Basstraffic. Иначе евтино и бързо са две противоположни думи. 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 (Редактирано) ^ Таз гадина @Харалампи не е в София ... па и е затрупан оти скоро време ич не ме е псувал За София ... Валери Градинарски, друг не се сещам, ама и той май малко е затрупан! Иначе евтино и бързо са две противоположни думи. Напротив ... евтино и бързо Made in China Герги Редактирано Септември 1, 2011 от Георги Тотев Цитирай
programista Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 "Искате бързо, евтино и качествено - изберете само две от изискванията". Иначе и аз съм чувал Клепътн да казва "Dikata is God", но с господин Диката ще се запознаем по-натам. В случая става дума за едно непертенциозно откъм звукови качества тяло. Добре, може и да не е бързо - няма дедлайн , но мисля че ако някой се хване може да го на прави за 2-3 дена. Накрая аз ще се фана да си го направя. На четвъртия опит може и да се получи, Единствено ме притеснява с колко пръста ще изляза от това приключение Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Виждал съм в американския ебей да се продават такива и не са по-скъпи от 200лв. проблем е само шипинга, който не е евтин и не е бърз. Ако все пак ще разчиташ на евтина изработка, мога само да ти предложа материал - махагонови дъски. От три парчета слепени би се получило тялото за Айсмен-а. Цитирай
Recommended Posts