anomandrus Отговорено Септември 13, 2011 Автор Отговорено Септември 13, 2011 (Редактирано) След последния пост честно казано съжалих, че ми дойде идеята да сложа нещата в сайта. Истината е, че лично аз не съм "истински" музикант- свиря малко на китара на бас, пея с кеф (къде добре, къде не толкова) и поназнайвам 1-2 нещица за работа с DAW и PC. Когато преди година и нещо ми дойде идеята да запиша няколко парчета, които ми се въртяха в главата ми беше ясно че по-добри музиканти от мен след това ще трябва да обработят материала. Въпреки всичко реших със старание и с колкото умение имам да запиша нещата така, че когато някой друг реши да ги свири да има база за да може да ги развие. И това е което слушате в момента. Никога не съм претендирал за нещо повече. Много оценявам конструктивни критики от рода на тази на synchu, защото ми дават насоки и идеи. Не смятам, че неща от порядъка на последното мнение са колегиални. Както и да е. Дано този който го е написал се справя много по-добре в собствените си творби. Пожелавам му успех. Редактирано Септември 13, 2011 от anomandrus Цитирай
Явор тъпото Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 (Редактирано) ^ Ами каква конструктивна идея мога да дам, след като за мен тези проекти нямат нищо общо с музиката? Сега да седна да пиша лицемерни неща ли? Смятах, че темата си я създал, за да чуеш искреното мнение на всеки, а моето е такова, хубаво или лошо, напълно искрен съм. А и не разбирам защо са ми сложили тия минуси, явно тук във форума не се уважава правото на собствено мнение. Редактирано Септември 13, 2011 от Velius 2 Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 Извинявай, ама защо трябва да се принизяваш до нивото на някакви неудовлетворени от живота селски бекове и злобни душици, които не уважават никой и никого. На такива шебеци един ляв прав директен минус в носа и това е. Прави си каквото знаеш и отсявай. На десет мнения едно все ще е адекватно. От форум музикант се превръща заради такива във форум смехоран. Крайно разочароващо.... 5 Цитирай
anomandrus Отговорено Септември 13, 2011 Автор Отговорено Септември 13, 2011 Ок, ок, схванах. Минуса не съм ти го сложил аз, защото няма смисъл. Един минус няма да ти промени мнението а и не виждам смисъл да се опитва някой да го прави. Просто за в бъдеще ще се опитаме да подобрим парчетата, дай боже заприличат накрая на музика. Поздрави. Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 Благодарим за отговорите. Оценяваме ги и вярваме, че групата ни ще върви към по-добро. Дисонансът ще става все по-голям и музиката ни все по-шумна, така че чакаме още нови коментари, с които да ни мотивирате да вървим в правилна посока за нас. Стига с резкия тон, момчета. Това е личното мнение и то не може да се промени. 1 Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 (Редактирано) Без да се ангажирам с прочетените коментари, държа да кажа своето мнение, защото това, което чух ме впечатли. Избрали сте си великолепен стил, в който да творите, а вокалите са перфектни за него. Точно толкова "опевно" трябва да си звучат и освен това, такъв тип пеене изобщо не е прецедент. Надявам се да имате и хубави текстове. Поздравления, довечера непременно ще изслушам всичките ви качени неща. Ако трябва да сложа щипка критика, нещо окончанието "иум" в името на проекта, не ми допада, но това е съвсем субективно и няма отношение към темата.Аз бих се спрял на Dedal's son. Успех! За звученето съм съгласен с колегата synchu, но като цяло на мен звученето ми допада. Редактирано Септември 13, 2011 от Slacoth 4 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 Пуснах си и аз да чуя нещичко и не смятам, че бясно критикуващите има защо да го правят. За Early Demo звучи съвсем нормално - има бъгове и неща за оправяне, но идейно за мен поне е интересно и смятам, че може да се получи нещо добро. Макар че ще си иска ръчкане. А и в крайна сметка - само печелещите Грами ли имат право да записват и пускат свои неща в общественото пространство? Успех! 4 Цитирай
hologram Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 Извинявай, ама защо трябва да се принизяваш до нивото на някакви неудовлетворени от живота селски бекове и злобни душици, които не уважават никой и никого. На такива шебеци един ляв прав директен минус в носа и това е. Не е неуважителен с мнението си synchu. Човекът е казал много верни неща, до голяма степен покриваши се с моето мнение. Зпаисването на идеите и смесването е един вид "черната работа" в един процес. За да се получи готино парче обаче, всичко опира до аранжиментния подход. Всеки вокал иска да пее повече, всеки соло-китарист иска да маа сола и дабъл хенди, друмера иска тътен и каси. Идва продуцента или човека с по-широка визия за звученето и казва. Baby Thomas също подчерта, че е съвсем прилично за демо, но има още много работа в творчески аспект да се свърши, за да се получат изчистени нещата. просто сравни някои демота на известни хитови парчета с крайния продукт (не говорим за звука, а за аранжимент, кое, кога, колко защо да се сложи). Тук са и най-големите конфликти: между музикантите и продуцента (звуко-инженера също в повечето случаи). То си е цикъл. Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 15, 2011 Отговорено Септември 15, 2011 Сънчо си е много ок. Той е пич и половина и като иска да даде мнение го прави както трябва. Това беше за един младеж в депресия от предишната страница. Той си знае кое е. И дано не ме срещне на живо някога. Цитирай
Recommended Posts