Jordan_J Публикувано Август 16, 2011 Share Публикувано Август 16, 2011 http://soundcloud.com/visiondann/acoustic-madness Между другото пропуснах да напиша, че всичко е писано с китара Включително "перкусиите" (чрез блъскане по китарата) и "баса" (естествено - чрез транспониране :) По-нататък ще го доразвия в неизвестна посока, но засега е това Edit: Ето линк към бекинга (че някои ме питаха) - Линк Ето и варианта с живи барабани - Линк 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 17, 2011 Share Отговорено Август 17, 2011 Много свежо, кефи!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stivy_k Отговорено Август 17, 2011 Share Отговорено Август 17, 2011 Супер работа! :thumbup: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 17, 2011 Автор Share Отговорено Август 17, 2011 Благодаря за коментарите и че отделихте време да го чуете! Радвам се, че ви е допаднало! Малко по-късно смятам да го доразвия, но засега времето е кът Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Август 17, 2011 Share Отговорено Август 17, 2011 Записа е як,много чисто звучи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Август 19, 2011 Share Отговорено Август 19, 2011 Браво, acousticdann! Коя от всичките китари го отнесе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 19, 2011 Автор Share Отговорено Август 19, 2011 Браво, acousticdann! Коя от всичките китари го отнесе? Хахаха Митак, едно Lárivee D-09E свърши работата този път Пиши на РМ и кажи как си и къде си! Поздрави от Варна! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 24, 2011 Автор Share Отговорено Август 24, 2011 Малко промяна по микса и аранжимента. Линка е същия ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 24, 2011 Автор Share Отговорено Август 24, 2011 Понеже ме питаха на ЛС - отговарям и тук (за когото е интересна тази информация): Противно на правилата - записвам китарите с лампов кондензаторен микрофон с голяма диафрагма (моя случай това е CAD VSM Tube - насочен към 12 позиция). Харесва ми цвета на този микрофон и съм му свикнал. Чудесен е и за вокали, особено мъжки. Китарата е Larivee D-09E с много балансиран звук, което страшно ми помага при записа. Освен това, ритъм китарите нямат никаква компресия (компресирани са единствено солата). Поздрави! Данчо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
savov Отговорено Август 27, 2011 Share Отговорено Август 27, 2011 Доста виртуозно звучи! Супер е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 28, 2011 Автор Share Отговорено Август 28, 2011 ^ Благодаря много за отзивите! Парчето не е завършено - ще има още партии с инструменти - пиано, хармоника. Ще има и изненади Поздрави и благодаря за отделеното време! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Септември 8, 2011 Share Отговорено Септември 8, 2011 Пу-пу, много е пинизчийзко! Тъкмо щях да зажаля, че е много малко, добре че ще има продължения! :thumbs_up: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 9, 2011 Автор Share Отговорено Септември 9, 2011 Да, вече работя по конкретни и мисля много оригинални идеи за продължението. А тук е вариант с живи барабани. Кажете ми, моля, кой ви харесва повече! http://soundcloud.com/visiondann/acoustic-madness-live-drums Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 9, 2011 Share Отговорено Септември 9, 2011 На мен ми харесва повече първия вариант определено и дефинитивно. Има един момент, където ми прилича малко на Тото 2 темата . Соло "жицата" на мен би ми харесало малко по-плътно да влезе като звук (среди - знаеш разбира се ). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 9, 2011 Автор Share Отговорено Септември 9, 2011 Има един момент, където ми прилича малко на Тото 2 темата . Хаха! Да! Той рифа е направо същия - никога не съм го вадил, но се е получил така докато съм се заигравал със солата Реших, че и на мен сякаш първият вариант по- ми харесва. Вторият е напърчен, но първият е по-органичен сякаш, а и за продължението ще ми е по-удобен първият. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts