разбойник Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 По мое мнение предусилвателите на Саундкрафта са доста по-напред от тези на Маки (без Onyx, които не съм слушал и не мога да кажа)... но VLZ серията не ми харесват съвсем. Изненадваш ме. Не съм сравнявал, но преди няколко години записвахме с приятел на някакво Mackie (не помня модел) и беше доста добре. Цитирай
synchu Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Въпрос на вкус, както казало зайчето и след това последвало *цензурирано*. Но за Onyx чувам хубави (т.е. значително повече хубави неща отколкото негативни мнения) неща и подлежат на преглед в най-скоро време Цитирай
yamaha Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 По мое мнение предусилвателите на Саундкрафта са доста по-напред от тези на Маки (без Onyx, които не съм слушал и не мога да кажа)... но VLZ серията не ми харесват съвсем. Изненадваш ме. Не съм сравнявал, но преди няколко години записвахме с приятел на някакво Mackie (не помня модел) и беше доста добре. Ами аз от години имам 2 VLZ-та и преди да си купя отделен външен предусилвател (не много скъп) също си мислех, че преамповете на макито са върха на сладоледа (както е и рекламата им в проспекта). Истината е, че преамповете им са чисти и сравнително безшумни, но саундът им е доста 'тънък'...то бива реализъм...ама чак толкова... Цитирай
Recommended Posts