sw1tched Публикувано Август 5, 2011 Публикувано Август 5, 2011 Има още работа по нивата (може би барабанчето е малко непостоянно и съб ниските са в повече?), но като цяло мисля, че се получава добре. Test1 (Mp3) Мнения? Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Август 5, 2011 Отговорено Август 5, 2011 Китарите са покъртителни. За ниските не мога да дам мнение, защото слушам на кофти уредбичка. Барабаните са твърде компресирани, касата много помпи. Като цяло си в правилната посока Цитирай
Mairomaster Отговорено Август 5, 2011 Отговорено Август 5, 2011 За моите уши глухи, много яко звучи Много плътно е станало всичко и голяма тежест придава на микса. Инструментала твой ли е изцяло? Цитирай
sw1tched Отговорено Август 5, 2011 Автор Отговорено Август 5, 2011 Мерси ^Инструментала е мой да, вчера приключих записването на баса, само вокалите няма да са мое дело ^^Китарите са reamp-нати навънка. За касата по-скоро се чудя дали да не я сменя напълно. Тази уж я нагодих да ми харесва и да си върши работата, но като че ли и и липсва характер и обем поначало. Някои неща няма смисъл да ги обработваш ако има възможност да ги замениш и съществува по-добър вариант. Цитирай
sw1tched Отговорено Август 6, 2011 Автор Отговорено Август 6, 2011 Леки EQ промени + малко по-различна каса: Test2 Семпъл от друга песен. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 Идеално е, к'во не те кефи... Чудна тресня! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 На първият касата си е направо силничка. Вторият вариант на мен лично ми харесва повече. Може да резнеш малко Low End-a на баскитарата, но това е неангажиращо мнение защото не слушам на монитори а на солидни хорни и ниските може да са малко "преекспонирани" при мен . Като цяло доста плътно и мощно. Добре е . Цитирай
sw1tched Отговорено Август 8, 2011 Автор Отговорено Август 8, 2011 Мдам, има доста ниски баса, все още, но мисля ако ще режа от тях да е малко. Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 Китарите звучат велико! Барабаните, обаче, са ми малко изкуствени, особено соло барабанчето ми звучи малко кухо. Но китарите + баса са страшни. Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 5, 2012 Отговорено Февруари 5, 2012 Като цяло ако търсиш нещо което не те удовлетворява,то това е в баса Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 5, 2012 Автор Отговорено Февруари 5, 2012 Само с половин година закъснение, но мерси Малко по-актуален микс на една от песните: (1080 HD) Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 11, 2012 Отговорено Февруари 11, 2012 Боби, тук китарите куадтракнати ли са? Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 11, 2012 Автор Отговорено Февруари 11, 2012 Не. Мисля че почти всички в EP-то са dual. Цитирай
Recommended Posts