Iv4ata_GuItaR Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 http://www.thomann.de/gb/ibanez_rg2550zgw.htm Обмислям да си взема тази китара в скоро време, но не мога да разбера някои неща. 1.Какво ще рече "DiMarzio IBZ" ? Ibanez ли е DiMarzio ли е или нещо средно ? 2.Къде се произвеждат в днешно време и какво е качеството им? 3.Заслужава ли си спрямо цена/качество? Доколкото видях е 2044 лв. Имам B.C.Rich JR V NJ DELUXE и обмислям Ibanez-a за 2 китара. 1 Цитирай
Valserp Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 DiMarzio IBZ са адаптри, по "дизайн" на DiMarzio, които се произвеждат под крилото на Ibanez. Prestige сериите на Ibanez(част от които е RG2550Z) се произвеждат в Япония. Относно качеството, имахме малка аларма наскоро - http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/106105-ibanez-prestige-guitars-%26-1042%3B%26-1072%3B%26-1078%3B%26-1085%3B%26-1086%3B/ Дано е "лимон". Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Юли 21, 2011 Автор Отговорено Юли 21, 2011 Егати излагацията май се замислям дали да не си остана с Рича само, той ми служи вече година и половина и няма подобни глупости всичко е ок. Цитирай
Slav Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Тъй като гледам си от Благоевград, защо направо не я пробваш в Икономов ? Цитирай
Bobolin Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Iv4ata_GuitaR, кое е точно "излагацията" и кое "глупостите"? Всеки има право да си изказва мнението, както и да му се каже когато се изказва неподготвен. Посоченият от теб Ibanez PRESTIGE e инструмент над нивото на B.C.Rich-a, който притежаваш. И не целя да звучи като обида. Сега ако ти се размазваш от кеф да си свириш на него - добре. Ако той е твоята китара - пак добре. Но такова изказване за Ibanez PRESTIGE не говори добре за подготвеността ти по темата. Всички сме фенове на определени неща, но е инфантилно да се изказваме по подобен начин, защото след време като си прочетем постовете, леко ще се позасрамваме. 1 Цитирай
dickens Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Посоченият от теб Ibanez PRESTIGE e инструмент над нивото на B.C.Rich-a, който притежаваш. Ей тук вече не съм съгласен с теб, не и този BC Rich, но както казваш въпрос на лично мнение Цитирай
Slav Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Добре бе, много ми е интересно защо все се хващате за конкретна марка? Това, че е Ibanez Prestige не е гаранция, че не може да има нещо сгафено по дадена китара и, както вече разбрахме, е било. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Лично аз не мисля, че има смисъл болт он китара да е по-скъпа от нек тру такава, ако ще и супер-мега-хипер-аксес-нек-джойнт да има. Но нямам право да натяквам това мнение на никого. Всеки да си свири на това, което му харесва. Към автора: Отиди и опитай няколко китари, може накрая да се окаже така, че китара, която най-малко си подозирал, да ти хареса. Може да хвърлиш едно око и на този Рич, предполагам, че ще ти допадне. Поздрави Цитирай
iliev.p Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 (Редактирано) И двете марки китари са супер яки,но както много пъти е писано във форума,всеки индивидуално трябва да си избере китарата,защото на него самият трябва да му пасне(хареса)защото той ще я ползва.Също много пъти е писано ,че две китари от един и същи модел и марка звучат различно, и затова изборът е личен, демек от този който ще свири на нея(ако си имал отношения с близначки,ще знаеш, че и те се различават). Редактирано Юли 21, 2011 от iliev.p Цитирай
Dobrin1 Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Ако ще даваш 2000лв за китара по-добре се насочи към Gibson. Просто няма смисъл да се занимаваш с друго на тая цена Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 3, 2011 Отговорено Септември 3, 2011 Добринчо, не мислиш ли че си малко заблуден и говорещ наизуст. Поправи се докато е време. 2 Цитирай
synchu Отговорено Септември 3, 2011 Отговорено Септември 3, 2011 В тази тема има не едно и две заблудени мнения, ще си позволя да насоча вниманието към предпоследния ред от подписа ми. Като започнем от "борбата" между марките, как така болт-он ще струва повече от нектру (тук има масивно количество примери, от китари далеч над нивото на обсъжданите), та до това, което ти цитираш Цитирай
Recommended Posts