Jump to content
Българският форум за музиканти

Dobrin1

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Dobrin1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Обществена Репутация

  1. Ако ще даваш 2000лв за китара по-добре се насочи към Gibson. Просто няма смисъл да се занимаваш с друго на тая цена
  2. Не мога да разбера защо парвите сравнение между педали С АМП и процесор БЕЗ АМП !? Логика е да се прави сравнението като двете са В АМП... Нормално е процесор, който не е вкл. в АМП се губи в групат (мое мнение... не съм професионален музикант, но видях доста такива мнения) Попринцип ако свириш по концерти с група е по-добре да си направиш чейн с дист. и други педалчета... но ако свириш вкъщи и още учиш песни и се кефиш на различния звук... естествено - процесора! На един концерт единия китарист свиреше само с процесор и много се губеше... аз свирех с педал и амп... 2 пъти по-добър звук и 2 пъти по-силен... Всичко опира до вкус ) Зависи от начина на свирене и какво се свири... В единия вариянт едното е по-добре в другия - .... Това е от мен! ) (всичко е по мое мнение и по мой опит [който не е много голям]
  3. Да те питам: Можеш ли да ми кажеш магазин от който да закупя такива перца защото започнах да ги колекционирам и ми трябват? )
  4. Ако може и на мен да ги пратиш mobiletel@abv.bg Благодаря! Тези за китара за guitar pro де
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.