musicman Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 ^^ А пък аз съм го пробвал лично и мога да те уверя, че къса глави. И никак не е тихо на 15 вата ^ Имам един преамп ENGL E530, който също има възможност да бъде включен директно в кабинет-а и наистина върши работа за тихо свирене в къщи. 1 Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 (Редактирано) ^^ Благодаря ти bir4o! Как не се сетих за H&K Cream Machine? Проблемът е че отдавна не се произвеждат и трудно се намират. Редактирано Юли 18, 2011 от DILETANT Цитирай
bir4o Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 H&K Cream Machine e с крайна лампа ЕСС82 - трудно ще изкара повоече от 1 ват.... 1 Цитирай
TONY Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Толкова е и по спецификация. И не само крийм машината, а цялата серия. Метъл мастер, блус мастер( крънч мастер), бас мастер. Преамп , плюс вграден маломощен усилвател. Общо положение - слушалки от амп, преамп е гадно. Май сте съгласни всички. Както се вижда, всеки си е намерил някакъв подход за практиз. Аз като съм свикнал на Каро и Астор, няма как да ме накарате да харесам Жилет. И те така. 1 Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 ^ Да добавя, че имат вграден, прочутия спийкър симулатор Red Box, така че саунд може да се изкара и на мониторни колони, за да не е на слушалки. off @ TONY и за съм на Каро и нищо не може да ме откаже. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Little Lanilei 1/4 Watt Чуйте демото! 1 Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 Хайде да видим сега а ? силата на 20 минутния DIY 1 Цитирай
Recommended Posts