AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 Хорица дайте некви телеефони, мейли на музикални магазини да звъня да пиша да питам ко стаа.....
Overdrive Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 ти кво предпочиташ да пише Peavey или Marshall, ама да е транзисторен шит или да е правено, ама истинско, демек лампово?
Evtim Djerekarov Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 (Редактирано) Моля да се прекратят мненията от типа Транзисторно-шит, и лампово - велико. Има както добре звучащи транзисторни усилватели, така и гадни лампови, така че всичко е относително. Аз свиря предимно с транзисторни джаджи, пък ми харесва звука им. Не бъдете фанатици. Редактирано Май 2, 2006 от Evtim Djerekarov
LOE Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Dimebag Darrel имаше страшен звук в PanterA, и всички мислеха че ампа му е лампов, а той се оказа транзисторен накрая Само дето е добре направен звера и има благи кабинети
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 ти кво предпочиташ да пише Peavey или Marshall, ама да е транзисторен шит или да е правено, ама истинско, демек лампово? не знам какви лампи равиш.Търся логичо решение за към 600 кинта*(както съм написал в заглавието на темата)Аз лично съм свирил само със транзисторни и съм оставал доволен. С лампа не съм свирил.Чувал съм само наистина е добре.
synchu Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Dimebag Darrel имаше страшен звук в PanterA, и всички мислеха че ампа му е лампов, а той се оказа транзисторен накрая Само дето е добре направен звера и има благи кабинети Много легенди из нета четеш :/ Рандала на Даймбег си беше общоизвестно, че е транзисторен. Освен това записа е транзистор ама са го прекарали през конзола за $0.5 мил и още сума ти дивайси... А последния му амп на Кранк си беше лампов.
LOE Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Много легенди из нета четеш :/Рандала на Даймбег си беше общоизвестно, че е транзисторен. Освен това записа е транзистор ама са го прекарали през конзола за $0.5 мил и още сума ти дивайси... А последния му амп на Кранк си беше лампов. Мен тва ми е ясно, самия Дарел си каза че много хора се заблуждават, колкото до кранк той не е свирил с кранк в пантера доколкото знам, когато се разпаднаха едновременно изчезнаха и усилвателите, и уошбърн китарите с които свири, може би защото договора им е бил с пантера знам ли... той си се върна към старата марка Dеan и мина на кранк. Лампата не е гаранция за добър звук, ламповия звук и добрия звук са 2 различни неща, има и не дотам добре звучащи лампови стъпала... БТВ хот рода наистина има страшен тон, аз лично много се изкефих като го чух, но 1500 лева... при положение че в САЩ същия е 600$...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 Добре уе пичове нека да попитам: Мога ли да си намеря нормално кубе за 600 лв и ако е така кво да е???
LOE Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 разбира се че може разходи се един ден до тук, динакорд работи до 1.30 на обяд в събота, xxxx дори до по късно, май само фактор не работят, там има последно гледах един 75 ватов рандъл в тоя ценови клас
DimebagDaniel Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 За ко ти е нормално кубе ... продай си бъбрека и си купи Меса Буги :twisted:
ALBIREO Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 За ко ти е нормално кубе ... продай си бъбрека и си купи Меса Буги :twisted: Уа-ха-ха-ха... Аз се замислям за 75 ватов Рандал...
Overdrive Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Има както добре звучащи транзисторни усилватели, така и гадни лампови, така че всичко е относително. това за гадните лампови усилватели е вярно, особено ако са с руски части от 50та или до скоро са били радиограмофон вярно е и че има добре звучащи транзисторни усилватели, но има и 100 пъти по-добре звучащи лампови. Не се опитвам да налагам мнение, просто казвам моето
Evtim Djerekarov Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 (Редактирано) Както казах, всичко е субективно - наистина има прекразен лампов звук за блус, например. Нека обаче да намалим 100-те пъти по-дибре до малко по-добре. Виж, при яката жица разликата не е в ничия полза. Редактирано Май 2, 2006 от Evtim Djerekarov
docc Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 За съжаление,със "сладки" приказки за Solid State,няма да можем да подсладим "киселото tube грозде".
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 последно гледах един 75 ватов рандъл в тоя ценови клас Кой е този модел на Рандъл??? Иначе звъчи добре
Recommended Posts