ChoSno Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Години:16 Потребителско име: ChoSno Град: Кърджали От доста време имам акустична, но искам електрическа ама човек като няма пари трудна работа Цитирай
RAMBO_RUSEV Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 А такива, които са на 16 години и нямат китара могат ли да се запишат ? Могат, ама по-стари НЕ! (17) Цитирай
nikolai_al Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Години:16 Потребителско име: nikolai_al Град: Враца Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 5, 2011 Автор Отговорено Юли 5, 2011 Томболата ще е довечера в 20:00 часа. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 5, 2011 Автор Отговорено Юли 5, 2011 (Редактирано) Какво стана с твоята електрическа китара, george_speed75? Редактирано Юли 5, 2011 от EAmechaniX Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 5, 2011 Автор Отговорено Юли 5, 2011 (Редактирано) george_speed75 и end са един и същ потребител! Въпреки предупрежденията на IgniteAll, не разбирам що за тъпак трябва да е човек, за да се осмелява да прави такова нещо?!!! Наказанието му е в кърпа вързано Редактирано Юли 5, 2011 от EAmechaniX 2 Цитирай
The GAPer Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 Години:16 Потребителско име:gkojuharov Град:София Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 george_speed75 и end са един и същ потребител! Въпреки предупрежденията на IgniteAll, не разбирам що за тъпак трябва да е човек, за да се осмелява да прави такова нещо?!!! Наказанието му е в кърпа вързано Абе,знаеш го израза "Пусни прасе в стаята да ти се качи на главата", като надушат "далавера" всякакви фокуси пробват .. Аз като дърт урод като нямам средства си "налягам парцалите" ,нищо не купувам и не се пазаря,най-много да се изпонапиеме,като са ни излъгали за нещо. Цитирай
Slipknot4o Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 (Редактирано) Години:14 Потребителско име:marylqta Местожителство:гр.Варна Редактирано Юли 5, 2011 от Slipknot4o Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 5, 2011 Автор Отговорено Юли 5, 2011 (Редактирано) Китарата печели ChoSno заедно с калъф, коланче, три перца, книжка на МЕТАЛИКА, нови струни и настроена лично от мен. ЧЕСТИТО ! Редактирано Юли 5, 2011 от EAmechaniX Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 ^ Халал да му е! Със здраве да опъва струните (пък и да скъса некоя нема да е лошо )! Поздрави за инициативата! Прометее, на кака СМС-ка (не се сдържах Веручке) и на другите знайни и незнайни войни На спечелилия само ще му дам един съвет : Пази този инструмент като очите си, след време може да имаш възможност за друг, а този да дадеш на друг желаещ да се учи Поздрави! Герги Цитирай
balombi Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 Честото баце , със здраве да си я ползваш... Както и да е и без това никога никога не съм печелил от такива томболи... Ако бях спечелил щях да си дам китарката за подаряване! Цитирай
Slipknot4o Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 Честито на победителя!!! Дано забива здраво с новата китарка! Цитирай
Skeij Отговорено Юли 5, 2011 Отговорено Юли 5, 2011 Cheers Dude, честито да свириш много на нея.. :punk_guitar: Цитирай
Recommended Posts