vlex Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Има го ама е неактивен щото има само 16 лийчъра без никъв сийд :read: Аз съм с молба... Някой може ли да даде user id и key id щото аз си свалих нео което няма... странно но поне не беше повреден архива... Ще помисля къде мога да го ръгна щото беше само 160 мб бтв със се РМС енжина въпроса е че кей-ове ми требват за да го подкарам... Някой ще дари ли на нуждаещия се :wall: Цитирай
vlex Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Нема edit Ми пуснах да лийчвам от туинс-а така че ако там има ще се справя и сам иначе не е културно по прнцип като лийчнете нещо да не го сийднете на някго другиго бе хора Цитирай
SlipFly Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 вече го дръпнах от туинса сега има доста сеед така че теглете много е добро..има голямаа разлика много реал ми звучи) Цитирай
Niilo Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 Опа, аз още тази сутрин го качих в twins-а, забравих да уведомя Ама от такива кат тебе ни писна. Като и качил нещо сийдва поне 24 часа. Или го прави както трябва или не се занимавай. Ъ, какво? Не схванах... какво съм направил точно? Пуснах да дърпате Guitar Pro 5? Извинявам се, не трябваше... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 Опа, аз още тази сутрин го качих в twins-а, забравих да уведомя Ама от такива кат тебе ни писна. Като и качил нещо сийдва поне 24 часа. Или го прави както трябва или не се занимавай. Ъ, какво? Не схванах... какво съм направил точно? Пуснах да дърпате Guitar Pro 5? Извинявам се, не трябваше... требе и сиид , бате Цитирай
Niilo Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 Естествено, че сийдвах. Какво да направя, че налазиха веднага 15 лийчъра. Не съм фрий сървър все пак. Цитирай
Guest Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Аз я пробвах за малко, но нещо РСЕ-то никак не ми харесва. Китарата ми звучи повече като пръдня отколкото като китара. Пробвах различните саунд банки и ефекти, но нищо не ми хареса като звучене. МИДИ-то се справя по-добре, поне според мен. Като цяло по-ми харесва от старото ГитарПро, но това РСЕ ми прецаква звука много яко... Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 И на мен като звук но с изключено РСЕ ми харесва повече от старата версия. А иначе самото РСЕ според мен е неуспешен опит за реалистична симулация на китарен звук. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 Сега ще опитам да го сваля и аз. Това RSE предполагам ще е голяма боза. С Jurgen GM 2.0.sf2 си звучи просто супер!!! Много по-добре щеше да вложат малко усилия (както тайно се надявах) да вкарат поддръжка на VST плъгини, ама... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Мда, доволен съм. Окълцват се безпроблемно глупостите. Имам работеща (без кухото RSE) версия на Guitar Pro 5. Само ънзип-ваш и тръгва (инфото за лиценза пак си е в .ини файла, заедно с настройките)! П.П. Ако някой закъса за свирка. Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 харесва ми новата версия а и РСЕ-на е хубав според мен поне за някой песни Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Aко искаш да направим тестове? RSE срещу MIDI. Аз съм навит! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 8, 2005 Отговорено Декември 8, 2005 Качих моята окълцана 5МВ версия на Гитар Про 5 на Тунс-а. Също и двете най-яки СаундФонт банки. Цитирай
Recommended Posts