yellow nEuphoria Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 ^ Няма нищо общо - запис с микрофон и запис на ноти Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Еми ти ще кажеш ти го написа, относно за програмата дръпнах демото, не е лоша причина много на Notion Progression ( сега дърпам и цялата с пач ) ще видим как се държи Цитирай
Flame Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Как се държи програмата? Слушах някои записи с нея и уж звучи добре, а и интерфейса изглежда доста удобен. Може ли някой, който я ползва, да си каже мнението, понеже имам желание да я купя ако си заслужава? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Чакам да излезе кракната за Мак... Цитирай
7thString Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Пробвах. Има някаква педерастка тенденция напоследък софтуерните интерфейси да се правят колкото може по-шарени, объркващи и безполезни. Издържах го един ден и го махнах - най-вече не можах да понеса това, че не мога да скрия стандартната нотация наведнъж, а трябва трак по трак. Ми тъпото нещо не иска да разбере, че с петолиния не работя, на мойта дъска има 6 линии Цитирай
MMateo Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Здравейте Съфорумци. Искам да ви помоля ако знаете как на някоя дадена песен да и сваля тоналността ще съм ви много благодарен. Мерси предварително Цитирай
L.K. Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Въпросът ти е малко неясен за мен. Имам две предположения: 1. Чул си (имаш на запис) някаква песен. Искаш да изсвириш акомпанимента за китара и се чудиш кои са акордите? Настройваш си китарата, пускаш песента и по слух хващаш основните тонове на хармонията (често са застъпени сериозно в басовата партия). После изграждаш акордите, сверяваш с чутото и полека-лека песента става. 2. Имаш някакви табулатури и от тях искаш да направиш акордите? Пак се иска музикална теория и слух. Ако нямаш басовата партия или хармонията ще трябва да четеш т.1, но вероятно ще ти е по-лесно. Все пак вече имаш разписана песента, па макар и на табулатура. Все пак има едно съвременно немузикантско решение. Пишеш в Гугъл примерно stairway to heaven chords и четеш какви са световните достижения в областта. Цитирай
FFFDF Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Аз съм с четворка и при мен е Tools -> Transpose Пиши ако си имал друго предвид Цитирай
MMateo Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Аз съм с четворка и при мен е Tools -> TransposeПиши ако си имал друго предвид Така се получи Мерси много Цитирай
Nikiman Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Адски удобен е-можеш да си избираш ключ, а когато тръгнеш да пишеш пиано, не те ограничава само в октавите, които китарата хваща (както беше в предишната версия) Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 има някои такива подобрения, но е още по-тежък от предшественика си, нестабилен (е, то може да е щото съм го таковнал), а интерфейсът ми идва бая неудобен, може би щото е вляво (сигурно има как да се бутне, де). ефектите не са лоши, но, разбира се, НЕ СА СЕ СЕТИЛИ ЗА НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРЕН MULTISAMPLING и китарата като жули една нота и ми пили нервите, както виждате, много яко. оставам си с gp5+midi, като ми затрябва друго - през midi yoke във vsthost и тва е... Цитирай
field3r Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 А някой може ли да поясни как да направя alternate ending от 2 или повече такта заедно. Намерих откъде се слага alternate ending, но просто програмата прави само по 1 такт... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Зависи къде слагаш знака за повторение Ето го в действие как става: Цитирай
field3r Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Е мерси много за бързия отговор... ама и аз съм прост поздрави! Цитирай
Recommended Posts