Jump to content
Българският форум за музиканти

field3r

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

field3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Края на Stairway to heaven откровено не ми хареса... това викане, което изкара просто никак не ми допадна. Другите части ми харесаха доста, при положение, че са изпълнени от човек незанимавал се сериозно с пеене и непрофесионалист. Успех!
  2. Чудя се как още никой не е попитал. Кои са били твоите идоли през годините, а предполагам и понастоящем?
  3. field3r

    Guitar Pro

    Е мерси много за бързия отговор... ама и аз съм прост поздрави!
  4. field3r

    Guitar Pro

    А някой може ли да поясни как да направя alternate ending от 2 или повече такта заедно. Намерих откъде се слага alternate ending, но просто програмата прави само по 1 такт...
  5. Много силен текст... браво!
  6. Dean-a ми харесва повече още на пръв поглед... или просто никога не съм харесвал BC Rich. Нито формите им ме радват, звука донякъде само и все пак е въпрос на лични предпочитания.
  7. Има уроци по солфеж. Съветвай се във форума за учител в съответния град. Сигурен съм, че ще получиш добри препоръки. Поздрави!
  8. Лично съм пипал китарата. Добра е, на мен лично ми харесва. Удобна, лека, за тея пари е идеален избор. Ако вложиш някой друг лев може да видиш и за Washburn WI сериите, аз свиря с такава и съм изключително доволен.
  9. field3r

    Струни

    Абе поразтърсих се тук-там, но нищо не намерих. Та положението е такова - днес ми пристигна камиончето Boss DS-2. Всичко е точно, но ми се струва, че струните на китарата ми са тънки (к'во ми се струва баш тънки и меки са си (9-тки са)). Ясно е, че ще се купуват нови, но темата не е за това. Искам да помоля някой ако може да постне горе-долу с каква дебелина струни каква музика може да се свири, въпреки че, според мен, всичко опира до това как му е удобно на човек. Ако знаете по-известните китаристи от групи като Scorpions, AC/DC, Nickelback и прочие с какви са, би било добре да споделите. Просто ми стана интересно, а като се поразрових из интернет не намерих нищо. Благодаря предварително.
  10. field3r

    Zoom 606

    А 707? 707 II?
  11. field3r

    Zoom 606

    Някой наскоро разхождал се из варненските магазини може ли да каже дали се продават още нови Zoom 606 multi effect, къде и на каква цена?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.