circles Публикувано Юни 8, 2011 Публикувано Юни 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZpEPNUPpGCo Това е нашата нова творба със Шугарбрю. 1 Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юни 9, 2011 Отговорено Юни 9, 2011 (Редактирано) Поздрави! Нещо имам чувството, че барабаниста, китариста и басиста са един и същ човек ......абе, да не би Марин само да си отваря устата, като във оня стар виц. Саше, оформяш се като един добър баскитаробарабанист енд вокалист. Редактирано Юни 9, 2011 от DJ SKRATCH 1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 9, 2011 Отговорено Юни 9, 2011 Хехехе, вери найс! Мно'о кефите, Санде! Поздрави! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юни 9, 2011 Отговорено Юни 9, 2011 Хе-хе, това беше песента, с която открих r n r за себе си преди двайсет години Интересен прочит. За малко да мине за one man show, добре, че Марински се по(я)вява Цитирай
synchu Отговорено Юни 10, 2011 Отговорено Юни 10, 2011 Поздрави! Нещо имам чувството, че барабаниста, китариста и басиста са един и същ човек ...... Не са бе - аз ги знам тия бушмени Рендировката на тази класика се е получила чудесно. Харесва ми аранжимента Мен (традиционно) ми харесват китарите как звучат. Цитирай
circles Отговорено Юни 10, 2011 Автор Отговорено Юни 10, 2011 Радвам се, че ви допада. Имам идея да правя неща в тази насока... очаквайте продължение. Цитирай
Recommended Posts