PlamenM Отговорено Февруари 15, 2013 Отговорено Февруари 15, 2013 Наистина уникално дуо, имах удоволствието да ги слушам преди години в София...и сега пак концертират с Теодосий Спасов...дано минат през България.. Цитирай
kulov Отговорено Февруари 16, 2013 Отговорено Февруари 16, 2013 Бьорн Гелоте и Йеспер Стрьомблад Цитирай
rotten_perish Отговорено Февруари 18, 2013 Отговорено Февруари 18, 2013 Corey Beaulieu и Matt Heafy от Trivium Цитирай
GBear Отговорено Февруари 22, 2013 Отговорено Февруари 22, 2013 трио са, но се надявам да ми простите http://www.youtube.com/watch?v=OcdrVidwmPY Цитирай
agrogrind Отговорено Февруари 22, 2013 Отговорено Февруари 22, 2013 (Редактирано) 1.Тревор Перес и Джеймс Мърфи ( y) 2.Чък Шулдинър и Джеймс Мърфи ( ) 3.Бил Стиър и Майк Амот ( ) 4.Бари Томсън и Гав Уард ( ) Редактирано Февруари 22, 2013 от agrogrind Цитирай
SIP200 Отговорено Март 17, 2013 Отговорено Март 17, 2013 Родриго и Габриела ме кефят в последно време мой човек си! И мен много ме кефят. Цитирай
spd7693 Отговорено Април 27, 2014 Отговорено Април 27, 2014 Глен Типтън + К. К. Даунинг, Джудас Прийст - най-добрата комбинация на всички времена според мен, рядко срещан тандем. Даже по тона ми е трудно да ги различа. Ейдриан Смит + Дейв Мъри, Айрън Мейдън - никое не е с по-добро взаимно допълване от тези двамата. Малкълм + Ангъс Йънг - коментарът е излишен, братя са все пак. Дейв Мъстейн + Марти Фрийдмен, Мегадет - траш дуо №1. Сходен звук имат, което прави комбинацията помежду им много добра. Пол Стенли + Ейс Фрейли, Кис - (аз ли съм единственият фен на Кис в тоя форум?) звученето ги прави уникални. Брад Уитфорд + Джо Пери, Аеросмит - прогресар + психиделик, това е страхотна комбинация. Неслучайно Аеросмит са били винаги в един и същ състав. Рудолф Шенкер + Матиас Ябс, Скорпиънс - (ей, най-после да спомена Скорпиънс и аз) - просто ги харесвам. Кийт Ричардс + Мик Тейлър, Ролинг Стоунс - като в добрите стари времена... Фил Колън + Вивиан Кембъл, Деф Лепърд - (ей ся ще ме набиете) доста добра комбина излезе от тях. Заки Венджънс + Синистър Гейтс, Авенджед Севънфоулд - дуото на новото хилядолетие, засега Honorable mentions: Джеймс Хетфийлд + Кърк Хамет - Металика Рикард Зурден + Оскар Мортелиус - Сабатон Мат Тък + Майк Падж - БФМВ ... Цитирай
genatawa Отговорено Април 27, 2014 Отговорено Април 27, 2014 Jack Black & Kyle Gas - Tenacious D 1 Цитирай
Sonny Отговорено Април 28, 2014 Отговорено Април 28, 2014 Jason Becker & Marty Friedman (Cacophony) Robin Crosby & Warren DeMartini (Ratt) Mark Knopfler & Eric Clapton Mark Knopfler & David Knopfler (Dire Straits) Reb Beach & Doug Aldrich (Whitesnake) Steve Clark & Pete Willis (Def Leppard) Цитирай
spd7693 Отговорено Април 28, 2014 Отговорено Април 28, 2014 Reb Beach & Doug Aldrich (Whitesnake) Още едно споменаване за честта от моя страна. Както и Мик Мууди с Бърни Марздън. А Пит Уилис кога е свирил в Деф Лепърд? Цитирай
travelcaster2 Отговорено Април 29, 2014 Отговорено Април 29, 2014 Двама от най-добрите. https://www.youtube.com/watch?v=LTzwfs48X9g Цитирай
Recommended Posts