bobi123 Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Песента не сме я свирили много, скоро я и учихме...., а от още по скоро и имаме вокал. Лично аз мисля че сме се справили добре http://www.youtube.com/watch?v=jJd7l5ZHXOI&feature=feedlik# Цитирай
zeratuL_x Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 Поздравления,но мисля,че ви трябват още репетиции преди да се снимате и да пуснете видео тук. Желая ви успех! Цитирай
bobi123 Отговорено Май 2, 2011 Автор Отговорено Май 2, 2011 Така е, но просто искаме мнение на други хора освен на родители и приятели Поне ще е по-обективно .. Цитирай
Martin870620 Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 Значи приятелю те могат и да се бият с китарите в главата и пак ще имат право да пускат каквото си искат където си искат. Иначе-звука е гадничък може би заради камерата с която е заснето клипчето, за свирене давайте все така щот тук само критика нали знаете тва е българска черта те всички са учители и знаят ама ако кавър трябва да правят ше им дръпне л*******то.От мен браво поздрави моздрави м'нкенки фенки и тъй нататък и не спирайте да дрънкате при нито едно положение Цитирай
david nakov Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Най-добре е да вземете да свирите, свирите, свирите и примерно след 6-7 месеца пак да я запишете и да гледате двата записа, за да направите разликата. На мен като че ли най-вече не ми хареса басиста, който през цялото време си сивиреше нещо, което не хармонизираще никак с китарите ( един вид-фалшивееше здраво) - поне на мен така ми се стори. Както и да е де, важното е, че има хляб в цялата работа, така че свирене му е майката Цитирай
scorpyto Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 браво ако имам време ще кача мой запис Цитирай
kiusha82 Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 (Редактирано) Вокалиста не е в тоналност. Ама поне ми хареса блузката с която е. Момчета накрая е просто хаос.Едно от най-важните неща е да се слушате. Редактирано Май 3, 2011 от kiusha82 Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Оправете звука първо. Мисля че той заблуждава за лошо свирене. И второ, не е само до заблудата. Имате доста неща да оправите и не виждам защо не изчакахте една седмица в репетиции, преди да пуснете тук кавъра. Цитирай
ultramega Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Оправете звука първо. Мисля че той заблуждава за лошо свирене. Аз пък мисля че лошото свирене заблуждава за лош звук Майтапя се , кавъра ще стане Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 5, 2011 Отговорено Май 5, 2011 Няма нищо лошо да се записвате, дори е желателно! За да си чуете грешките и да знаете къде да работите. Както и дали има напредък и колко. Много е полезно! Но наистина сте изпреварили момента за пускането му тук. Вие сами като слушате записа не чувате ли къде не е добре? Ако е така - лошо! Разминавания при интро китарното соло, вокала определено не е където трябва... Нататък не слушах. Работете я на части и тренирайте проблемните моменти. Всеки сам в къщи и после И заедно. И ще стане. Успех! Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 6, 2011 Отговорено Май 6, 2011 Кефя се много на такива млади групи, и аз самия свиря в група от скоро. Има хляб във вас, само свирене иска. Не се получава много добре песента вярно, ама със репетиции всичко се оправя. Неща върху които може да работите, поне каквото аз чух - всички над ритъма, и да се вслушвате повече един в друг, че да свирите в синхрон. Китарите малко повече упражнения иска, вокала да се вслушва в китарите, че не е много в тоналност май, а и да си научи по-добре мелодията. Keep going Цитирай
Recommended Posts