Telerig Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 FLISK честито и от мен... дай повече подробности за кутията ако е възможно откъде я взе и колко вървят...мисля да заформя едно ракче и аз скоро Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 (Редактирано) Хъми аз я взех от местния магазин, но после отрих, че цените на Томан са много добри за кутиите - някои модели са над EUR 100 по-евтини. Не знам за колко HU ти трябва (демек каква височина). Като марка имаш 3 избора - Тhon (марката на Томан), Gator и SKB. SKB са май най-скъпи по принцип, но Thon хич не са лоши като качество. Като цени, говорим за около минимум ЕUR 80 - ЕUR 150 максимум за 4 HU, ако кутията е по-голяма и цената ш е и тя, ако е по-малка като обем може да си намериш и за около EUR 45 кутия. Ако хептен ти требе добра защита можеш да погледнеш и това: Цъъък ! и подобните му. Май тва е горе-долу с което мога да помогна. Редактирано Януари 31, 2009 от fLiSk Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Ааа и забравих - има една българска фирмичка - Smart Cases, има реклама мисля във форума и vhcs пусна ревю за тях, правят кейсове по поръчка. СЪщо така трябва да помислиш дали искаш дървена кутия или пластмасова, а и има модели с отделно място за миксер отгоре, а има и хей такива: ЦЪК ! И разбира се има варианти които не са за разнасяне а си седят като рамка у дома, някои приличат по-скоро на етажерка, други са с чекмеджета - избор голям Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Чесито solo5 ! Изглежда яка машинка ! Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 мерси, яка изглежда имал съм GT-6, но и него не го бях научил като възможности определено в 6-цата имаше яки бленди, които не са попаднали в тоя модел но пък той си има свои добри определено, който си го купи няма да е заради звука, който и в 6-цата е сходен а заради любопитството и да е в крак с новото Цитирай
Mzorg14 Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Не е баш муз.инструмент ама пак се праи музика с него http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1427/1633322521.JPG сори за качеството ама таман станах от следобедна дрямка и ме марзи да вадя апарата Бтв пишеше ,че е колекционерско Цитирай
Frustihoante Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 (Редактирано) http://cgi.ebay.com/FENDER-STRATOCASTER-SU...bayphotohosting аз съм с ей това вкъщи...майсторите не го харесват ама на мен ми харесва ...сега мисля едно процесорче на boss да му купя и май ще заспят нещата...стига ми да късам нервите на съседите Редактирано Февруари 2, 2009 от Frustihoante Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 И аз да се включа, че не съм се разписвал от доста време: EMG-81 за бриджа. Днес си го купих, още не съм си го инсталирал Трябва да се дълбае китарата за батерията. Цитирай
LOE Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 И аз да се включа, че не съм се разписвал от доста време: EMG-81 за бриджа. Днес си го купих, още не съм си го инсталирал Трябва да се дълбае китарата за батерията. е луд ли си, ще си дълбаеш китарата за една батерия... слагаш я в кутията дето са потенциометрите на китарата, увиваш я с малко дунапрен, така че като затвориш кутията да стои на едно място и си готов, аз от 2-3 години карам така, даже съм с 2 батерии. Не си дълбай китарата за глупости. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 ^само един ли? Другия пасивен ли е или активен? Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Само 81цата е, да. Нека е фабричен LH150 и е пасивен. Аз понеже бъкел си нямам от хардуера на китарата ще я дам на Градинарски в София, пък той ще каже. @LOE То ще има ли място там ? Цитирай
LOE Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 офф забравих за какво дойдох тук да се изфукам с покупката на schecter c-7 blackjack страхотна китара, безупречна на външен вид, както и доста внушително изглеждаща, супер високо качество - тая китара има в пъти състейна на стария ми джаксън, както и доста чист и детайлен звук чесно казано се чуствам както когато си взех лампов амп - с него трябва да се свири много по-чисто, защото не замазва грешките - с тази китара е същото, а в комбинация с ламповия амп ефекта се преекспонира. адаптерите противно на очакванията не са активни, а пасивни, забравих точно моделите, но са висок клас, единственото което не ми харесва е че не са капсуловани, а са олд скул и им се виждат намотките, наистина имат значително по-ниско ниво от ЕМГ-тата, обаче явно показват колко компресирано звучат ЕМГ, а компресията не е трудна за постигане така или инъче, по трудно е да се отървеш от нея, когато се случва още в адаптерите. За жица е екстра, но за чисти неща тези пасивните дънкани звучат в пъти по-добре от активни ЕМГ. На тази китара по скоро и твябва лимитър, защото адаптерите макар и да не са слаби имат доста динамика, тоест като свиря нормално силно сигнала е по-слаб отколкото на ЕМГ, но понякога като удрям по-силно струните излизат нива, доста по високи от тези на ЕМГ. Като цяло малко повече гейн компенсира липсата на активни адаптери, като налице е значително по-чистия и детайлен звук. грифа е масивен, доста широк дори и за 7 струнна, и доволно дълаг, мензурата е 26.5 инча - резултат: китарата пее дори и в най-ниската си част, а аз свиря доста ниско - в ла, ще ми трябва малко време докато му свикна определено, но не повече от седмица продавача ми се оплакваше, че китарата била тежка, ама тя е по-лека от старата ми мотика, няма тремоло, няма батерия, тялото е доста масивно но сравнително леко, повечето тежест идва от огромния гриф, но като цяло китарата дори не се доближава до представите ми за тежка - около 4-5 кила и давам, за сравнение съм имал китара над 7 кг, просто е първата китара, която не ми се губи из ръцете като цяло съм много доволен а цената беше повече от добра, тая китара ме съмнява да пристигне под 1300 лева до тук, освен ако не я донесе някой от САЩ, без да я декларира като закупена там. А във родния виси артс 1500 лева не и мърдат, като гледам как вървят цените на другите модели. Човека я продаде за 850 лева - което е направо смешно за толкова качествен инструмент, в състояние все едно съм го ползвал 1 седмица. Аз лично щях да си го задържа вместо да го продам на тая цена Цитирай
Recommended Posts